Site icon NewsIT

Ολυμπιακός: Με… συστάσεις ο Λεονάρντο – Με Μαρινάκη το “τεστ”

07.08.2016 | 11:03
ΦΩΤΟ Reuters

ΦΩΤΟ Reuters

Ο Βίκτορ Σάντσεθ θα βρεθεί απόψε το βράδυ στον πάγκο του Ολυμπιακού, στη φιλική αναμέτρηση με την Μπεσίκτας, αλλά ο διάδοχος του φαίνεται πως είναι προ των πυλών.

Φαβορί για να αντικαταστήσει τον Ισπανό προπονητή στην τεχνική ηγεσία του Ολυμπιακού είναι ο Λεονάρντο.

Σύμφωνα με τον αθλητικό Τύπο της Κυριακής, ο Βραζιλιάνος πρώην αθλητικός διευθυντής της Παρί Σεν Ζερμέν φέρεται να βρέθηκε στην Ελλάδα για συζητήσεις με τον Βαγγέλη Μαρινάκη. Ο Βραζιλιάνος τεχνικός, σύμφωνα με τα ρεπορτάζ εξετάζεται από τους “ερυθρόλευκους” έπειτα από προτροπή του Εστέμπαν Καμπιάσο, ο οποίος είχε δουλέψει μαζί του στην Ίντερ την σεζόν 2010-11.

Πάντως, για τον πάγκο των πρωταθλητών εξετάζονται κι άλλοι προπονητές, όπως ο Γάλλος πρώην της Λιόν, Ουμπέρ Φουρνιέ, Σέρβος, ο Μίροσλαβ Τζούκιτς (έχει περάσει μεταξύ άλλων από Εθνική Σερβίας, Παρτιζαν, Βαγιαδολίδ, Βαλένθια) και ο Πορτογάλος Πάουλο Μπέντο.

Όλα αυτά, την ώρα που ο Ολυμπιακός θα δώσει απόψε το βράδυ εκτός έδρας φιλικό με την Μπεσίκτας (20:00, Novasports2). Στην Κωνσταντινούπολη θα βρεθεί και ο ισχυρός άνδρας της ΠΑΕ, Βαγγέλης Μαρινάκης, θέλοντας να δείξει πως αυτή τη δύσκολη περίοδο βρίσκεται δίπλα στην ομάδα…

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version