Αθλητικά

Ολυμπιακός: “Καθάρισε”! Μειώθηκε η ποινή του Σεμπά

Οι “ερυθρόλευκοι” κέρδισαν την έφεση που είχαν ασκήσει για την ποινή που είχε επιβληθεί στον Σεμπά, για την τρικλοποδιά του στον Αραούχο στο ματς κυπέλλου με την ΑΕΚ.

Έτσι, η ποινή τριών αγωνιστικών του Βραζιλιάνου εξτρέμ έπεσε κατά μία και έχοντας ήδη μείνει εκτός σε 2 αγώνες, θα είναι διαθέσημος για τον νέο προπονητή του Ολυμπιακού από τη νέα σεζόν.

Η ανακοίνωση

“Η Επιτροπή Εφέσεων της ΕΠΟ με την υπ’ αριθμόν 30/2017 απόφασή της δέχθηκε τυπικά και κατ΄ ουσίαν την έφεση του ποδοσφαιριστή της ΠΑΕ Ολυμπιακός Sebastiao De Freitas Couto Junior κατά της υπ’ αριθμ. 114/2017 απόφασης Π.Ε./ΕΠΟ. Εξαφάνισε εκκαλουμένη, δέχθηκε ότι ο ποδοσφαιριστής τέλεσε απόπειρα βιαιοπραγίας και του επέβαλε ποινή αποκλεισμού δύο (2) αγωνιστικών”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα