Site icon NewsIT

Ολυμπιακός – Μεντιλίμπαρ: «Θα τα δώσουμε όλα για την ομάδα μας, σε αυτή τη σεζόν που κλείνει τα 100 χρόνια»

25.07.2024 | 22:00
Ολυμπιακός – Μεντιλίμπαρ: «Θα τα δώσουμε όλα για την ομάδα μας, σε αυτή τη σεζόν που κλείνει τα 100 χρόνια»

ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΙΑ ΤΗΣ ΟΜΑΔΑΣ ΤΟΥ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ ΣΤΟ ΣΙΕΝΤΑΜ ΤΗΣ ΟΛΛΑΝΔΙΑΣ / 11η ΗΜΕΡΑ / ΠΡΟΠΟΝΗΣΗ (ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΤΘΑΙΟΣ / EUROKINISSI)

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ μίλησε στο κανάλι του Ολυμπιακού και υποσχέθηκε ότι οι ποδοσφαιριστές της ομάδας θα δώσουν όλα, σε αυτή την ιστορική σεζόν που θα ξεκινήσει για την ομάδα.

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται στην Ολλανδία, ενόψει της νέας ποδοσφαιρικής σεζόν -στην οποία θα συμπληρώσει 100 χρόνια ζωής- και ο προπονητής ης ομάδας, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ εξέφρασε τις… διαθέσεις που υπάρχουν στην ομάδα.

Θέλω να πω στους φιλάθλους του Ολυμπιακού ότι η προετοιμασία που κάνει η ομάδα στην Ολλανδία πηγαίνει πολύ καλά, ο καιρός μας βοηθάει να κάνουμε καλή προπόνηση. Έχουμε παίξει δύο παιχνίδια απέναντι σε ομάδα που είναι πιο έτοιμες από εμάς, χάσαμε από τον Άγιαξ 1-0 και κερδίσαμε 2-0 τη Μέχελεν, τώρα απομένουν δύο αγώνες πριν επιστρέψουμε στην Ελλάδα.

Νομίζω ότι όλοι προπονούνται πολύ καλά και τέλος να σας πω πως θα τα δώσουμε όλα για τον σύλλογό μας, αυτή τη σεζόν που κλείνει τα 100 χρόνια, που είναι κάτι πολύ σημαντικό για όλους και ελπίζω να πάνε καλά”, δήλωσε ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version