Site icon NewsIT

Ολυμπιακός: Μέσα Ντομίνγκες και Καρντόσο! Ποιοι παίκτες “κόπηκαν”

10.09.2016 | 13:02
ΦΩΤΟ olympiacos.org

ΦΩΤΟ olympiacos.org

Έτοιμος να μπει στη “μάχη” του εφετινού πρωταθλήματος και την πρεμιέρα με τη Βέροια, στο “Γ. Καραϊσκάκης”, είναι ο Ολυμπιακός, που το Σάββατο ολοκλήρωσε την προετοιμασία του.

O Τσόρι Ντομίνγκες δεν ήθελε με τίποτα να χάσει την πρεμιέρα του πρωταθλήματος, ξεπέρασε τον τραυματισμό του και συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για το ματς με τη “βασίλισσα του Βορρά”.

Για πρώτη φορά σε “ερυθρόλευκη” αποστολή μπήκαν οι Όσκαρ Καρντόσο και Αλεξί Ρομαό, ενώ και πάλι διαθέσιμοι είναι οι άλλοι νεοαποκτηθέντες Μάριν και Ελιουνούσι. Μάλιστα, δεν αποκλείεται ο Γερμανός να ξεκινήσει βασικός, πίσω από τον Ιντέγε.

Αντίθετα, Πασιένσια και Βιάνα κρίθηκαν ανέτοιμοι (άλλωστε, ενσωματώθηκαν και τελευταίοι στην ομάδα), όπως και οι προερχόμενοι από τραυματισμούς Σιόβας και Ελαμπντελαουί. Για λόγους τακτικής έμειναν εκτός αποστολής οι Μπουχαλάκης, Μανθάτης, Ζντιέλαρ, Τσιμίκας και Ανδρούτσος.

Αναλυτικά, οι 19 της αποστολής: Μποτία, Καμπιάσο, Καρντόσο, Ντα Κόστα, Ντε Λα Μπέγια, Ντομίνγκες, Ελιουνούσι, Φιγκέιρας, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Λεάλι, Μάριν, Μάρτινς, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρέτσος, Ρομαό, Σεμπά.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version