Site icon NewsIT

Ολυμπιακός: «Μπορούμε να πάμε μακριά» είπε ο Μπαρτζώκας – Σύνθημα νίκης στο ντέρμπι από τον Ντόρσεϊ

17.12.2021 | 23:44
Ολυμπιακός: «Μπορούμε να πάμε μακριά» είπε ο Μπαρτζώκας – Σύνθημα νίκης στο ντέρμπι από τον Ντόρσεϊ

Ο προπονητής του Ολυμπιακού, Γιώργος Μπαρτζώκας, δήλωσε απόλυτα ικανοποιημένος από τη νίκη του Ολυμπιακού επί της Βιλερμπάν για την 16η αγωνιστική της Euroleague, τονίζοντας πως η ομάδα του έχει τη βάση να πάει μακριά στη διοργάνωση. Έτοιμος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό δήλωσε ο Τάιλερ Ντόρσεϊ.

Ευχαριστημένος και πεπεισμένος πως ο Ολυμπιακός μπορεί να «χτυπήσει» όλα τα ματς και να φτάσει μακριά στη φετινή Euroleague εμφανίστηκε ο τεχνικός της ομάδας, Γιώργος Μπαρτζώκας, μετά το θρίαμβο επί της Βιλερμπάν, την ώρα που ο Τάιλερ Ντόρσεϊ στάθηκε στο κίνητρο που έχουν οι «ερυθρόλευκοι» ενόψει του μεγάλου ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ στις 23 Δεκεμβρίου.  

Όσα είπε ο προπονητής των Πειραιωτών

«Προφανώς είμαστε ευχαριστημένοι από την απόδοση της ομάδας. Ήταν μία πολύ σοβαρή εμφάνιση για 40 λεπτά. Αν πούμε ότι ο στόχος ήταν να σταματήσουμε τους Τζόουνς και Οκόμπο, τότε τα καταφέραμε. Σταματήσαμε τη δημιουργία και τους παίκτες που βοηθούν την Βιλερμπάν να βρει σκορ στην επίθεση. Σημασία έχει την κατάσταση που βρίσκεις τον αντίπαλο. Εμείς δεν είχαμε ταξίδι αυτή την διπλή αγωνιστική. Είναι μία νίκη που πραγματικά θέλαμε και την εκτιμούμε.

Θεωρούμε ότι μπορούμε να χτυπήσουμε τα ματς παντού. Το γεγονός ότι έχει επιστρέψει ο κόσμος μας βοηθάει. Μπορείς να πεις ότι ήταν θέμα προγράμματος ή συγκυριών. Δεν μπορεί να είναι τυχαίο, δείχνουμε ότι έχουμε δυνατότητες σαν ομάδα. Θα δούμε μέχρι το τέλος το πώς θα τα πάμε.

Έχουμε 11 νίκες στον πρώτο γύρο και θα κυνηγήσουμε και την 12η. Δεν θα είναι εύκολη, η έδρα είναι δυνατή. Πρέπει να βελτιωθούμε, αλλά σίγουρα έχουμε μία καλή βάση σαν ομάδα για να πάμε κάπου μακριά».

Από την πλευρά του ο Τάιλερ Ντόρσεϊ αρκέστηκε να δηλώσει πως: «Ήταν μια πολύ καλή εβδομάδα, είχαμε δύο νίκες με μεγάλη διαφορά. Ξέρουμε ότι το επόμενο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, είναι ένα σημαντικό παιχνίδι. Έχουμε ισχυρό κίνητρο, θα είμαστε έτοιμοι».

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version