Πέμπτη, 3 Οκτ.
24oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Μπράγκα live για τη δεύτερη αγωνιστική στη League Phase του Europa League

Ολυμπιακός – Μπράγκα live για τη δεύτερη αγωνιστική στη League Phase του Europa League
Eurokinissi

Ο Ολυμπιακός φιλοξενεί την Μπράγκα για τη 2η αγωνιστική της League Phase του Europa League και ψάχνει την πρώτη του φετινή νίκη στη διοργάνωση.

Ο Ολυμπιακός καλείται κόντρα στην Μπράγκα να βγάλει ένα πιο ανταγωνιστικό πρόσωπο, από αυτό που έδειξε στην πρεμιέρα του Europa League -στην έδρα της Λιόν- και να πάρει το πρώτο του τρίποντο στη League Phase της διοργάνωσης, που θα τον κρατήσει στο «παιχνίδι» της πρόκρισης στην επόμενη φάση.

Η Μπράγκα, στον πάγκο της οποίας κάθεται ένας πρώην προπονητής του Ολυμπιακού, ο Κάρλος Καρβαλιάλ, μπορεί να μη διαθέτει τη δυναμική των τριών μεγάλων ομάδων της Πορτογαλίας (Μπενφίκα, Πόρτο, Σπόρτινγκ) αλλά είναι ένας πολύ υπολογίσιμος αντίπαλος.

Η πορτογαλική μπήκε με νίκη στη διοργάνωση, πετυχαίνοντας ανατροπή στις καθυστερήσεις (2-1) επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ.

Ο Ολυμπιακός επανήλθε στα θετικά αποτελέσματα μετά από τρεις σερί απώλειες, νικώντας με σκορ 2-0 τον Ατρόμητο, έχοντας όμως πριν μια ήττα και μια ισοπαλία στο πρωτάθλημα.

Διαιτητής του Ολυμπιακός – Μπράγκα είναι ο Πολωνός, Ντάμιαν Σίλβερτσακ, και έχει για βοηθούς τους συμπατριώτες του Πάβελ Σοκολνίτσκι και Άνταμ Καράσεβιτς. Στο VAR βρίσκεται ο Πιότρ Λάσικ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις