Παρασκευή, 9 Αυγ.
28oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Νότιγχαμ Φόρεστ 3-4: Πλήρωσε τα αμυντικά του λάθη

Ολυμπιακός – Νότιγχαμ Φόρεστ 3-4: Πλήρωσε τα αμυντικά του λάθη

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε 4-3 από την Νότιγχαμ Φόρεστ στο Καραϊσκάκης, στη πρόβα τζενεράλε πριν την έναρξη του νέου πρωταθλήματος, με τους «ερυθρόλευκους» να προδίδονται από τα αμυντικά τους λάθη και τις κακές αντιδράσεις του Τζολάκη.

Αξίζει να σημειωθεί ότι πριν από την σέντρα του φιλικού ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τη Νότιγχαμ Φόρεστ, ο ισχυρός άνδρας των «ερυθρόλευκων» Βαγγέλης Μαρινάκης, μπήκε στο γήπεδο με τα 2 ευρωπαϊκά τρόπαια που κατέκτησαν οι Πειραιώτες την περασμένη σεζόν, δηλώντας ότι τα 2 κύπελλα ήρθαν στο μέρος που ανήκουν, στο ναό του Γεώργιος Καραϊσκάκης.

Την ήττα με 4-3 από τη Νότιγχαμ Φόρεστ γνώρισε ο Ολυμπιακός, στα «αποκαλυπτήρια» μπροστά στο κοινό του, στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Οι κάτοχοι του Conference League είχαν καλή εικόνα σε ένα «χορταστικό» ματς, με τον Ζέλσον Μαρτίνς να πετυχαίνει δύο γκολ (24΄,78΄) ενώ σκόραρε ξανά και ο Βέλντε (88΄).

Τα γκολ της ομάδας της Premier League πέτυχαν οι Γέιτς (15΄, 61΄), Γουντ (43΄), Ελάνγκα (68΄)

Ολυμπιακός (Χοσέ Λουϊς Μεντιλίμπαρ): Τζολάκης, Κοστίνια (70΄ Ροντινέι), Ρέτσος, Πιρόλα, Αποστολόπουλος (70΄ Ορτέγκα), Στάμενιτς (62΄ Μπακούλας), Έσε, Τσικίνιο, Μάρτινς, Μασούρας (70΄ Γιάρεμτσουκ), Κωστούλας (70΄ Βέλντε).

Νότιγχαμ Φόρεστ: Σελς, Αϊνα (83΄ Μιλένκοβιτς), Μουρίγιο (83΄ Τόφολο), Μπολί (75΄ Ομομπαμιντέλε), Γουίλιαμς (83΄ Μορέιρα), Σανγκαρέ (57΄ Χάντσον-Οντόι), Άντερσον (72΄ Ζότα), Γκιμπς-Γουάιτ (57΄ Ελάνγκ), Ντομίνγκες (57΄ Ντανίλο), Γέιτς, Γουντ (72΄ Αβονίγι)

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις