Τετάρτη, 17 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Ο ευρωπαϊκός Τύπος υποκλίνεται στον Θρύλο – «Με Ελ Κααμπί και Μεντινόπουλο στον Όλυμπo»

Ολυμπιακός: Ο ευρωπαϊκός Τύπος υποκλίνεται στον Θρύλο – «Με Ελ Κααμπί και Μεντινόπουλο στον Όλυμπo»

Ο ευρωπαϊκός Τύπος υποκλίθηκε στο μεγαλείο του Ολυμπιακού, μετά την ιστορική κατάκτηση του Conference League.

Τα πρωτοσέλιδα των μεγαλύτερων διεθνών μέσων ενημέρωσης και ιστοσελίδων αποθέωσαν τον Ολυμπιακό μετά τη νίκη επί της Φιορεντίνα στον τελικό του Conference League και την κατάκτηση του ιστορικού για το ελληνικό ποδόσφαιρο τροπαίου.

Τα περισσότερα Μέσα εστιάζουν στον Ελ Κααμπί, ο οποίος ήταν ο σκόρερ και του νικητήριου γκολ στον τελικό, αλλά και στον μαέστρο των Πειραιωτών, Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

«Ο Ολυμπιακός κέρδισε το Conference League και έγινε η πρώτη ελληνική ομάδα που σήκωσε ευρωπαϊκό τρόπαιο» γράφει το BBC.

«Με τον Ελ Κααμπί στον Όλυμπο» γράφει η ιστοσελίδα Maisfutebol με μια φωτογραφία των ερυθρόλευκων να σηκώνουν το τρόπαιο του Conference League.

«Ο Μεντιλόπουλος είναι ήδη ιστορία για το ευρωπαϊκό ποδόσφαιρο» γράφει η Marca για τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Για «στοιχειωμένο» Conference League όσον αφορά τη Φιορεντίνα κάνει λόγο η Gazzetta dello Sport, με τους Ιταλούς να χάνουν δεύτερο σερί ευρωπαϊκό τρόπαιο στα τελευταία λεπτά.

Ο Ολυμπιακός μονοπώλησε το ενδιαφέρον κορυφαιών αθλητικών Μέσων της Ευρώπης. Πως θα γινόταν, αλλιώς, αφού οι Πειραιώτες κατέκτησαν το πρώτο ευρωπαϊκό τρόπαιο της ιστορίας τους.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις