Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Ο Γιώργος Συριανός μπαίνει κοινός τεχνικός διευθυντής στις ομάδες του Βαγγέλη Μαρινάκη σύμφωνα με το Athletic

Ολυμπιακός: Ο Γιώργος Συριανός μπαίνει κοινός τεχνικός διευθυντής στις ομάδες του Βαγγέλη Μαρινάκη σύμφωνα με το Athletic
Eurokinissi

Ο Γιώργος Συριανός εμφανίζεται να είναι το νέο πρόσωπο που θα παίξει ρόλο στον Ολυμπιακό, αλλά και στις υπόλοιπες ομάδες, ιδιοκτησίας του Βαγγέλη Μαρινάκη (Νότιγχαμ Φόρεστ και Ρίο Άβε).

Σύμφωνα με δημοσίευμα του γνωστού αθλητικού σάιτ “The Athletic”, ο ισχυρός άνδρας του Ολυμπιακού, της Νότιγχαμ Φόρεστ και της Ρίο Άβε, Βαγγέλης Μαρινάκης, αναμένεται να τοποθετήσει τον Γιώργο Συριανό, ως καθολικό τεχνικό διευθυντή και στους τρεις συλλόγους.

Ο Ελληνογερμανός, γεννήθηκε στη Στουτγκάρδη και ήταν επικεφαλής αναλυτής στην ομώνυμη ομάδα από το Φεβρουάριο του 2016 έως τον Ιούνιο του 2021, πριν μετακομίσει στη Νότιγχαμ Φόρεστ.

“Η Νότιγχαμ Φόρεστ αναγνώρισε τη σημασία του Γιώργου Συριανού για τον σύλλογο, προωθώντας τον στον ρόλο του παγκόσμιου τεχνικού διευθυντή. Ο Συριανός δεν θα διαδραματίσει απλώς σημαντικό ρόλο στη Φόρεστ, αλλά θα βοηθήσει στη διαμόρφωση της ανάπτυξης των άλλων δύο συλλόγων του Ευάγγελου Μαρινάκη – της Ρίο Αβε και του Ολυμπιακού, που κατέκτησε το Europa Conference League.

Ο Συριανός, ο οποίος εντάχθηκε στη Φόρεστ ως επικεφαλής από τη Στουτγκάρδη τον Μάιο του 2021, έπαιξε καθοριστικό ρόλο στον εντοπισμό των μεταγραφικών στόχων που βοήθησαν τη Φόρεστ να κερδίσει την άνοδο από το Πρωτάθλημα, υπό τη διαχείριση του Στιβ Κούπερ, το 2022” αναφέρει το δημοσίευμα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις