Παρασκευή, 19 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Ο… καπαρωμένος Σωτηρίου και τα “ψώνια” από Πανιώνιο

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Έντονη μετεγγραφική δραστηριότητα στον Ολυμπιακό. Ποια είναι τα δεδομένα για τον Πιέρο Σωτηρίου αλλά και τους Ανσαριφαρντ, Σιώπη και Ρισβάνη του Πανιωνίου…

Ο Ολυμπιακός συνεχίζει τις προσπάθειες του για να ενισχυθεί μετεγγραφικά, με τις περιπτώσεις των Καρίμ Ανσαριφαρντ και Πιέρου Σωτηρίου να αφορούν την επιθετική του γραμμή.

Σύμφωνα με τα δημοσιεύματα από την Κύπρο, ο επιθετικός του ΑΠΟΕΛ αναμένεται να μετακομίσει στην Ελλάδα το καλοκαίρι, ενώ φέρεται να απέρριψε πρόταση του ΠΑΟΚ. Την ίδια ώρα, γίνονται προσπάθειες για την άμεση απόκτηση του Καρίμ Ανσαριφαρντ.

Ο αθλητικός Τύπος αναφέρει πως οι “ερυθρόλευκοι”έχουν προχωρήσει τις συζητήσεις με την πλευρά του Ιρανού επιθετικού, με τον Πανιώνιο να θέλει να τον πουλήσει, αφού το συμβόλαιο του λήγει το προσεχές καλοκαίρι.

Τα… ψώνια από τον Πανιώνιο δεν σταματάνε στον Ανσαριφαρντ. Οι Πειραιώτες θέλουν να ενισχύσουν το ελληνικό στοιχείο στην ομάδα και -ενόψει καλοκαιριού- έχουν προχωρήσει ήδη τις περιπτώσεις των Μανώλη Σιώπη και Σπύρου Ρισβάνη, που εμφανίζονται “κλεισμένοι”.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε