Site icon NewsIT

Ολυμπιακός: Ο Κρίστοφερ Βέλντε απέρριψε πρόταση από το MLS γιατί προτιμάει τους Πειραιώτες

21.07.2024 | 18:50
Ολυμπιακός: Ο Κρίστοφερ Βέλντε απέρριψε πρόταση από το MLS γιατί προτιμάει τους Πειραιώτες

epa10804879 Lech's player Kristoffer Velde (C) and Adrian Zeljkovic (L) and Kristian Kostrna (R) of Spartak Trnava in action during the UEFA Europa Conference League third qualifying round second leg soccer match between Spartak Trnava vs Lech Poznan in Trnava, Slovakia, 17 August 2023. EPA/Zbigniew Meissner POLAND OUT

Σε καλό δρόμο φαίνεται ότι βρίσκεται η υπόθεση του Κρίστοφερ Βέλντε για τον Ολυμπιακό. Ο Νορβηγός εξτρέμ απέρριψε το MLS και πλησιάζει στο λιμάνι.

Σύμφωνα με τον Πολωνό δημοσιογράφο, Σεμπάσταν Σταζέφσκι, ο Κρίστοφερ Βέλντε δεν θέλει να συνεχίσει την καριέρα του στην Αμερική και προτιμάει να έρθει στην Ελλάδα για τον Ολυμπιακό.

Παράλληλα, ο Πολωνός δημοσιογράφος υποστηρίζει ότι ο Ολυμπιακός είναι σε διαπραγματεύσεις με τη Λεχ Πόζναν και οι δύο ομάδες είναι κοντά στο να τα βρουν, με τη μεταγραφή να είναι πιθανόν να ολοκληρωθεί μέχρι το τέλος Ιουλίου.

Ο 24χρονος Νορβηγός εξτρέμ αποτελεί τον εκλεκτό του Ολυμπιακού για την ενίσχυση στα άκρα της επίθεσης και τις επόμενες ημέρες αναμένεται να υπάρξουν σημαντικές εξελίξεις.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version