Site icon NewsIT

Ολυμπιακός – “Ο Λεβαδειακός θα αποζημιώσει την Τίγκρες για Πουλίδο!”

08.09.2015 | 19:30
ΦΩΤΟ olympiacos.org

ΦΩΤΟ olympiacos.org

Ο σύλλογος από το Μεξικό δικαιώθηκε στο CAS, για την υπόθεση του Άλαν Πουλίδο, αλλά αυτό δεν “αγγίζει” τον Ολυμπιακό. Ο Λεβαδειακός θα πληρώσει τη... νύφη!

Υψηλά ιστάμενο πρόσωπο της διοίκησης της Τίγκρες μίλησε στην ιστοσελίδα “mediotiempo” και τόνισε πως ο Πουλίδο θα παραμείνει κανονικά στο δυναμικό του Ολυμπιακού

Μάλιστα, επισήμανε πως οι “ερυθρόλευκοι” δεν αντιμετωπίζουν κανέναν κίνδυνο τιμωρίας, ενώ δήλωσε πως ο Λεβαδειακός αναμένεται να πληρώσει αποζημίωση, αφού έκανε δικό του τον παίκτη ενώ το συμβόλαιό του με την Τίγκρες βρισκόταν ακόμη σε ισχύ.

“O Άλαν δεν πρόκειται να επιστρέψει στην Τίγκρες, ούτε καν χρειάζεται να έρθει σε επικοινωνία, είναι παίκτης του Ολυμπιακού. Το συμβόλαιό του με την ομάδα τελείωσε από την στιγμή της αποχώρησής του, δηλαδή από τότε που πήγε στον Λεβαδειακό. Η Τίγκρες έχει προσφύγει στην FIFA ζητώντας αποζημίωση για την παραβίαση της σύμβασης. Το ποσό αυτό καλύπτεται από το σωματείο που απέκτησε τον παίκτη, στην περίπτωση αυτή είναι ο Λεβαδειακός, που πρέπει να καλύψει όλα τα έξοδα. Ο Άλαν δεν θα έχει κάποια κύρωση” τόνισε μεταξύ άλλων.

Χαμός στο “Γ. Καραϊσκάκης” για ένα εισιτήριο για το Ολυμπιακός-Μπάγερν (VIDEO)

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version