Site icon NewsIT

Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς σχολίασε την αντίδραση του Σισέ (video)

08.11.2020 | 18:20
Ολυμπιακός: Ο Μαρτίνς σχολίασε την αντίδραση του Σισέ (video)

Ο Ολυμπιακός πέρασε από το Ηράκλειο, επικρατώντας του ΟΦΗ με 2-0, με τον Πέδρο Μαρτίνς να μένει ευχαριστημένος από την εικόνα των παικτών του και να σχολιάζει το μαχητικό πνεύμα του Σισέ.

Ο γιατρός των Πειραιωτών συνέστησε στον Αφρικανό αμυντικό να γίνει αλλαγή, αλλά εκείνος αρνήθηκε, με τον Πορτογάλο τεχνικό να τονίζει η αντίδραση του Σισέ δείχνει το αγωνιστικό πνεύμα της ομάδας.

“Είμαι πολύ ικανοποιημένος. Στο πρώτο μέρος πιέσαμε. Όταν παίζει καλά ο Ολυμπιακός στο πρώτο ημίχρονο – ακόμη κι αν δεν σκοράρει – κουράζει πολύ τον αντίπαλο. Αυτό συνέβη και σήμερα. Επιτρέψαμε λίγες ευκαιρίες στον αντίπαλο. Στο δεύτερο ημίχρονο είχαμε εντελώς διαφορετική εικόνα, εντελώς υπέρ του Ολυμπιακού. Κάναμε ευκαιρίες, βάλαμε το γκολ και πήραμε το αποτέλεσμα”, υποστήριξε αρχικά ο Πέδρο Μαρτίνς και στη συνέχεια μίλησε για:

Τη σημασία της νίκης στην έδρα του ΟΦΗ: “Κανένα ματς δεν είναι εύκολο, σε κανένα εκτός έδρας δεν μπορείς να περάσεις εύκολα. Παίξαμε σε έναν άριστο αντίπαλο, ο ΟΦΗ είναι πάντα δύσκολος. Ο κακός αγωνιστικός χώρος μας επέβαλε ένα πιο αργό παιχνίδι”.

Τα διλήμματα που του βάζει η εξαιρετική ποιότητα των Χασάν και Αραμπί: “Είμαι πολύ ευτυχισμένος με Ελ Αραμπί και Χασάν. Πρέπει μερικές φορές να διαλέξω έναν. Ο Σουντανί βρίσκει τη φόρμα του, ο Κάιπερς είναι πολύ καλός”.

Την αντίδραση του Σισέ: “Αυτό είναι το αγωνιστικό πνεύμα της ομάδας. Είμαστε πολύ δυνατοί. Ο γιατρός ανησυχούσε για τον Σισέ, ο οποίος αισθανόταν πολύ δυνατός και ήθελε να συνεχίσει. Αυτό είναι το πνεύμα, για το οποίο μιλάμε εδώ και καιρό”.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version