Πέμπτη, 8 Αυγ.
33oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ προτίμησε Ποντένσε αντί Όρτα σύμφωνα με τους Πορτογάλους

Ολυμπιακός: Ο Μεντιλίμπαρ προτίμησε Ποντένσε αντί Όρτα σύμφωνα με τους Πορτογάλους

Ο Αντρέ Όρτα φαίνεται ότι δύσκολα θα επιστρέψει στον Ολυμπιακό, με την “A Bola” να υποστηρίζει πως ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ κλήθηκε να διαλέξει ανάμεσα στον Πορτογάλο μέσο και τον Ποντένσε και προτίμησε τον εξτρέμ της Γουλβς.

Ο Ολυμπιακός θέλει να αγοράσει τον Αντρέ Όρτα από την Μπράγκα, μετά από τον δανεισμό του στο δεύτερο μισό της περασμένης σεζόν, ωστόσο η υπόθεση της μεταγραφής του Πορτογάλου μέσου στους Πειραιώτες έχει μετατραπεί σε θρίλερ.

Η “O Jogo” αποκάλυψε το μεσημέρι της Τετάρτης πως οι Πειραιώτες ήρθαν σε συμφωνία με τους Πορτογάλους, ωστόσο λίγες ώρες αργότερα, η ίδια ιστοσελίδα υποστήριξε πως “ναυάγησαν” οι συζητήσεις μεταξύ των δύο ομάδων.

Από την πλευρά της, η “A Bola” υποστηρίζει πως υπάρχει παρασκήνιο στη μεταγραφή του Όρτα στον Ολυμπιακό, στο οποίο έχει πρωταγωνιστικό ρόλο ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ.

Η πορτογαλική εφημερίδα τονίζει ότι ο Ισπανός προπονητής ενημερώθηκε από τη διοίκηση του Ολυμπιακού πως μπορεί να υπογράψει μόνο τον έναν από τους δύο Πορτογάλους παίκτες και πως εκείνος προτίμησε τον Ποντένσε.

Από τους Πειραιώτες δεν επιβεβαιώνεται το παραμικρό και μένει να φανεί ποια θα είναι η τελική έκβαση και των δύο υποθέσεων.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις