Τρίτη, 30 Ιουλ.
30oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Ο Νίκολα Μίροτιτς έρχεται στο προσκήνιο μετά τη φυγή του Σάσα Βεζένκοφ

Ολυμπιακός: Ο Νίκολα Μίροτιτς έρχεται στο προσκήνιο μετά τη φυγή του Σάσα Βεζένκοφ
Intime.gr

Ο Σάσα Βεζένκοφ επέλεξε τους Σακραμέντο Κινγκς, ο Ολυμπιακός αναγκάζεται να… βγει στην αγορά για να καλύψει το κενό και η περίπτωση του Νίκολα Μίροτιτς έρχεται στο προσκήνιο.

Ο Σάσα Βεζένκοφ πήρε την απόφαση, να κάνει το μεγάλο άλμα στην καριέρα του, ν΄ αφήσει τον Ολυμπιακό και να περάσει τον Ατλαντικό για λογαριασμό των Σακραμέντο Κινγκ. Έτσι, οι Πειραιώτες “αναγκάζονται” να ενισχυθούν στη θέση “4”, με την περίπτωση του Νίκολα Μίροτιτς να έρχεται στο προσκήνιο.

Ο Ολυμπιακός παρακολουθεί τις εξελίξεις, αναφορικά με το συμβόλαιό του Νίκολα Μίροτιτς και το εάν ο παίκτης θα καταφέρει να τον αποδεσμεύσει η Μπαρτσελόνα (ζητάει όλο το ποσό της επόμενης διετίας, δηλαδή 22 εκατομμύρια ευρώ μεικτά).

Σημαντικό, στη συγκεκριμένη περίπτωση, θα είναι και το πότε θα καταφέρει να αποδεσμευτεί από τους Καταλανούς. Έχοντας εξοικονομήσει συνολικά 3 εκατ. ευρώ μετά την οριστικοποίηση της αποχώρησης του Βεζένκοφ, οι «ερυθρόλευκοι» αναμένεται να προσφέρουν στον Μίροτιτς ένα συμβόλαιο που θα του αποφέρει περίπου 2,5 εκατ. ευρώ ετησίως.

Από εκεί και πέρα στο «κάδρο» των Πειραιωτών βρίσκεται και η περίπτωση του… γνώριμου, Ζακ ΛεΝτέι. Ο φόργουορντ της Παρτίζαν βρίσκεται στις σκέψεις των «ερυθρολεύκων», όπως φυσικά και ο Γουίλ Κλάιμπερν, σε περίπτωση που μείνει ελεύθερος από την Εφές.

Φυσικά ο Ολυμπιακός έχει να δει τι θα κάνει και με τον έτερο φόργουορντ της σεζόν που πέρασε, τον Άλεκ Πίτερς (θα πρέπει να τον ενημερώσει μέχρι την Τετάρτη (03.07) εάν θα τον κρατήσει (ο Ολυμπιακός έχει οψιόν για να ανανεώσει αν θέλει το συμβόλαιό του).

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις