Κυριακή, 1 Σεπτ.
23oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Ο Όρτα, ο Κουρμπέλης και οι άλλες περιπτώσεις

Ολυμπιακός: Ο Όρτα, ο Κουρμπέλης και οι άλλες περιπτώσεις
ΑΠΕ

Ο Ολυμπιακός έχει ήδη ανακοινώσει την απόκτηση δυο παικτών (Φραν Ναβάρο και Ζέλσον Μαρτίνς), αλλά αναμένεται να κάνει κι άλλες κινήσεις.

Ο Ολυμπιακός εντείνει την προσπάθεια του δημιουργικού κεντρικού χαφ της Μπράγκα, Αντρέ Όρτα. Οι Πορτογάλοι αξίωναν αρχικά 7 εκατ. ευρώ για τον 27χρονο, δείχνοντας όμως διάθεση να… ρίξουν τα “θέλω” τους.

Σε πρώτη φάση, ο Ολυμπιακός προσέφερε ένα ποσό που πλησιάζει στα 4-4,5 εκατ. ευρώ. Οι δυο πλευρές αναμένεται να βρουν τη “χρυσή τομή”, ίσως και ύπαρξη ποσοστού μεταπώλησης στο deal.

Οι Πειραιώτες αναζητούν και ένα κεντρικό χαφ, με περισσότερο ανασταλτικές ικανότητες, για να… στηρίζει τον Έσε. Στη λίστα τους είναι ο Δημήτρης Κουρμπέλης, ο οποίος όμως δεν δείχνει να είναι η πρώτη τους επιλογή.

Ο Ολυμπιακός φαίνεται πως έχει ήδη κλεισμένη τη μετεγγραφή του Γκαμπριέλ Περέιρα για το κέντρο της άμυνας, αλλά θα κινηθεί και για δεύτερο στόπερ, ψάχνοντας έναν πιο έμπειρο κεντρικός αμυντικό σε σχέση με τον 23χρονο Βραζιλιάνο αλλά και τους Ντόη και Ρέτσο.

Στα των αποχωρήσεων, πέραν του Νίκολας Φρέιρε είναι πολύ πιθανό να αποχωρήσει και ο Τζάκσον Πορόσο. Την ίδια στιγμή, ο Ιβάν Μπρνιτς είναι πολύ πιθανό να γυρίσει κι αυτός στην Μάριμπορ.

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις