Πέμπτη, 15 Αυγ.
33oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Ο Πεπ Μπιέλ αποχωρεί από τους Πειραιώτες και συνεχίζει στο MLS και την Σάρλοτ

Ολυμπιακός: Ο Πεπ Μπιέλ αποχωρεί από τους Πειραιώτες και συνεχίζει στο MLS και την Σάρλοτ
eurokinissi

O Πεπ Μπιέλ δεν θα παραμείνει στο ρόστερ του Ολυμπιακού, καθώς ο Ισπανός ποδοσφαιριστής θα συνεχίσει την καριέρα του στην Σαρλότ και στο πρωτάθλημα του MLS, μετά από συμφωνία των «ερυθρόλευκων» με τον αμερικανικό σύλλογο.

Παρελθόν από τον Ολυμπιακό θα αποτελέσει ο Πεπ Μπιέλ, καθώς μπορεί ο Ισπανός μέσος να ακολούθησε την προετοιμασία της ομάδας και να πήρε χρόνο συμμετοχής στα φιλικά των Πειραιωτών από τον Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, ωστόσο οι δυο πλευρές θα πάρουν ξεχωριστούς δρόμους.

Και αυτό διότι ο Ολυμπιακός τα έχει βρει σε όλα με την Σαρλότ, προκειμένου ο Μπιέλ να μετακομίσει στην Αμερική και να φορέσει τη φανέλα του συλλόγου από το MLS. Η συμφωνία προβλέπει δανεισμό του 27χρονου, ωστόσο υπάρχει και οψιόν αγοράς. Να σημειωθεί ότι ο Μπιέλ έχει συμβόλαιο με τον Ολυμπιακό μέχρι το καλοκαίρι του 2027.

Την σεζόν που μας πέρασε ο Ισπανός δόθηκε δανεικός στην Άουγκσμπουργκ το 2ο μισό του πρωταθλήματος, ωστόσο δεν παρέμεινε στον γερμανικό σύλλογο και επέστρεψε στους «ερυθρόλευκους» από τους οποίους θα ξανά φύγει πάλι δανεικός.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις