Αθλητικά

Ολυμπιακός: Ο Βαγγέλης Μαρινάκης βρέθηκε στου Ρέντη για τον αγιασμό της ομάδας

Ο Ολυμπιακός έκανε τον ετήσιο αγιασμό του, με τον Βαγγέλη Μαρινάκη να δίνει το “παρών” στις εγκαταστάσεις των πρωταθλητών Ελλάδας στου Ρέντη.

Ο Ολυμπιακός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το παιχνίδι απέναντι στη Σλόβαν Μπρατισλάβας στο “Γ. Καραϊσκάκης” (4/8, 22:00, COSMOTE SPORT 1) για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Πριν από την έναρξη της τελευταίας προπόνησης, πραγματοποιήθηκε ο ετήσιος αγιασμός της ομάδας στου Ρέντη. Την τελετή παρακολούθησε και ο Βαγγέλης Μαρινάκης.

Στη συνέχεια οι ερυθρόλευκοι προπονήθηκαν υπό τις οδηγίες του νέου προπονητή της ομάδας, Κάρλος Κορμπεράν.

 

Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα