Δευτέρα, 22 Ιουλ.
35oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Οι επιλογές του Σίλβα για Πανιώνιο! Εκτός ο Ομάρ

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Ολυμπιακός αντιμετωπίζει τον Πανιώνιο την Κυριακή (3/1) στη Νέα Σμύρνη, στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής της Σούπερ Λίγκας. Οι “ερυθρόλευκοι” επιθυμούν να μπουν με το δεξί στη νέα χρονιά και να κάνουν το 16/16 στο πρωτάθλημα.

Ο Μάρκο Σίλβα ανακοίνωσε τους παίκτες που θα πάρει μαζί του στην “πλατεία”, με τον Ομάρ να μένει εκτός αποστολής, καθώς ο Νορβηγός μπακ ένιωσε ενοχλήσεις στο προσαγωγό και ο ο Πορτογάλος τεχνικός προτίμησε να μην ρισκάρει την συμμετοχή του. Τη θέση του στο αρχικό σχήμα θα πάρει ο Λεάντρο Σαλίνο.

Εκτός έμειναν ακόμα οι τραυματίες Μποτία, Μπουχαλάκης και Πουλίδο, όπως και οι παίκτες (Μανιάτης, Ερνάνι και Τζανδάρης) που δεν υπολογίζονται. Την αποστολή δεν θα ακολουθήσει ούτε ο Φουστέρ, ο οποίος, λόγω οικογενειακού προβλήματος, δεν έχει επιστρέψει από την άδειά του.

Αναλυτικά, η αποστολή αποτελείται από τους: Αυλωνίτη, Καμπιάσο, Ντα Κόστα, Ντομίνγκες, Ντουρμάζ, Φινμπόγκασον, Φορτούνης, Ιντέγε, Καπίνο, Κασάμι, Κολοβό, Μαζουακού, Μιλιβόγεβιτς, Πάρντο, Ρομπέρτο, Σαλίνο, Σεμπά, Σιόβα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε