Site icon NewsIT

Ολυμπιακός – Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ: Ενδιαφέρον από ομάδες της Γαλλίας για τον Μολδαβό ποδοσφαιριστή

12.07.2023 | 18:29
Ολυμπιακός – Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ: Ενδιαφέρον από ομάδες της Γαλλίας για τον Μολδαβό ποδοσφαιριστή

Ο Όλεγκ Ρέαμπτσιουκ του Ολυμπιακού βρίσκεται στο στόχαστρο συλλόγων από την Γαλλία σύμφωνα με τον πολύ γνωστό δημοσιογράφο Φαμπρίτσιο Ρομάνο, με τους «ερυθρόλευκους» να αξιώνουν κοντά στα πέντε εκατομμύρια ευρώ για να τον παραχωρήσουν. 

Ο Ρέαμπτσιουκ βρίσκεται κοντά στην πώληση του από τον Ολυμπιακό, με τον Μολδαβό μπακ να αποτελεί μια περίπτωση ποδοσφαιριστή, ο οποίος θα φέρει αρκετά χρήματα στα ταμεία των Πειραιωτών. 

Μάλιστα όπως αναφέρει ο ειδικός στα μεταγραφικά θέματα Φαμπρίτσιο Ρομάνο, ο Ρέαμπτσιουκ είναι πιθανό τις επόμενες ώρες να αποχωρήσει από τον Ολυμπιακό, με ομάδες από την Γαλλία να ενδιαφέρονται για την περίπτωση του, χωρίς ωστόσο να γίνεται λόγος για ποιες.

Παράλληλα ο Ολυμπιακός θα προχωρήσει στην πώληση του Μολδαβού παίκτη τουλάχιστον με 4,5 εκατομμύρια ευρώ, σε μια μεταγραφή η οποία αναμένεται να φέρει ανακατατάξεις στον σύλλογο του Πειραιά.

Και αυτό διότι οι «ερυθρόλευκοι» θα βγουν στην αγορά, προκειμένου να αποκτήσουν ένα ποδοσφαιριστή για το αριστερό άκρο της άμυνας, καθώς αυτή την στιγμή στο ρόστερ υπάρχει μόνο ο Ραμόν, ενώ υπό προϋποθέσεις στην θέση μπορεί να αγωνιστεί και ο Κίνι. 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version