Αθλητικά

Ολυμπιακός: Ολοταχώς sold out με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ

Ο κόσμος του Ολυμπιακού αναμένεται να δώσει βροντερό "παρών" στα ντέρμπι που ακολουθούν σε πρωτάθλημα και Κύπελλο

Ο Ολυμπιακός ετοιμάζεται για δύο σερί σπουδαία εντός έδρας παιχνίδια με ΠΑΟΚ (23/2, 20:30) και ΑΕΚ (26/2, 20:00) για το πρωτάθλημα και το Κύπελλο αντίστοιχα.

Ο κόσμος του Ολυμπιακού ζει και αναπνέει για τα επόμενα παιχνίδια με ΠΑΟΚ και ΑΕΚ, με τα εισιτήρια που έχουν απομείνει για το ντέρμπι με τον Δικέφαλο του Βορρά να είναι ελάχιστα, ενώ ολοταχώς για sold out οδεύει και το ντέρμπι με την Ένωση.

Τα τελευταία εισιτήρια για τον αγώνα πρωταθλήματος με τον ΠΑΟΚ βρίσκονται στο διαδίκτυο. Οι φίλαθλοι της πειραϊκής ομάδας μπορούν να τα προμηθευτούν στο www.olympiacos.org.

Aντίστοιχα, για το ντέρμπι με την ΑΕΚ για τα ημιτελικά του Κυπέλλου Ελλάδος, έχουν απομείνει λιγότερα από 4.000 εισιτήρια, παρότι βρισκόμαστε σχεδόν μια εβδομάδα πριν από τη σέντρα της συγκεκριμένης αναμέτρησης (Τετάρτης 26/2, 20:00).

Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα