Κυριακή, 15 Σεπτ.
26oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός LIVE για την τέταρτη αγωνιστική στη Super League

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός LIVE για την τέταρτη αγωνιστική στη Super League
Eurokinissi

Την ακάθεκτη πορεία του στις πρώτες αγωνιστικές της Super League θέλει να συνεχίσει ο Ολυμπιακός, που υποδέχεται τον Παναιτωλικό στο «Γ. Καραϊσκάκης», λίγες ώρες πριν τη διεξαγωγή του ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός.

Ολυμπιακός και Παναιτωλικός κοντράρονται στο Φάληρο, σε ματς για την 4η αγωνιστική στη Super League. Επιστροφή στη… δράση, μετά τη διακοπή του πρωταθλήματος, για τις υποχρεώσεις της Εθνικής ποδοσφαίρου στο Nations League.

Ο Ολυμπιακός έχει κάνει το 3/3 στις πρώτες αγωνιστικές της Super League, ενώ ο Παναιτωλικός έρχεται από το πρώτο του «τρίποντο» στο πρωτάθλημα (3-0 τον Πανσερραϊκό στο Αγρίνιο) μετά από δυο ήττες.

Ο Ολυμπιακός θέλει τη νίκη που θα τον κρατήσει στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα και για να δει στη συνέχεια με ηρεμία το ΠΑΟΚ – Παναθηναϊκός, που ακολουθεί.

Παρακολουθήστε LIVE από το Newsit.gr την εξέλιξη της αναμέτρησης

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ είδε τα δύο πιο πρόσφατα μετεγγραφικά του αποκτήματα (Γουίλιαν και Ολιβέιρα) να ανεβάζουν ρυθμό και τους συμπεριέλαβε στην αποστολή. Την ίδια ώρα, ο Βάσκος προπονητής δεν μπορεί να υπολογίζει τους Ρέτσο και Μασούρα, οι οποίοι όμως από εβδομάδα θα μπουν στους κανονικούς ρυθμούς προπονήσεων.

Ο Γιάννης Πετράκης δεν μπορεί να υπολογίζει στις υπηρεσίες των Παντελάκη και Μπακάκη που αντιμετωπίζουν προβλήματα τραυματισμών, ενώ εκτός είναι και οι Τσελίκοβιτς, Ρουίθ. Οι Αγρινιώτες έχουν απέναντί τους και την παράδοση, αφού δεν έχουν πάρει ποτέ στην ιστορία τους αποτέλεσμα στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Διαιτητής: Βεργέτης

Βοηθοί: Παπαδάκης, Αρμακόλας

Τέταρτος: Πολυχρόνης

VAR: Παπαδόπουλος, Αντωνίου

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις