Κυριακή, 15 Σεπτ.
27oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός: Για το απόλυτο στην Super League οι Πειραιώτες

Ολυμπιακός – Παναιτωλικός: Για το απόλυτο στην Super League οι Πειραιώτες
eurokinissi

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναιτωλικό (18:30, Cosmote Sport 2, LIVE από το Newsit.gr) στο «Kαραϊσκάκης» με τους Πειραιώτες να θέλουν τη νίκη προκειμένου να κάνουν το 4/4 στην Super League και να παραμείνουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Ο Ολυμπιακός φιλοδοξεί να έχει ένα εύκολο απόγευμα απέναντι στον Παναιτωλικό, στην αναμέτρηση των δυο ομάδων για την Super League, με το Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ να συμπεριλαμβάνει στην αποστολή των «ερυθρόλευκων» τα 2 τελευταία μεταγραφικά αποκτήματα της ομάδας (Σέρζιο Ολιβέιρα, Γουίλιαν).

Οι Πειραιώτες μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα έχουν 3 νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια, έχοντας παράλληλα 7-1 γκολ, δείγμα του πολύ καλού ξεκινήματος της ομάδας. Ήδη περισσότερος από 29.000 κόσμος αναμένεται να παρεβρεθεί στο Φαληρικό γήπεδο, με στόχο να σπρώξει τον Ολυμπιακό προς τη νίκη.

Για τους γηπεδούχους μοναδικά προβλήματα είναι αυτά των Ρέτσου, Μασούρα, οι οποίοι θα μπουν τις επόμενες ημέρες στις προπονήσεις, ενώ οι Αγρινιώτες οι οποίοι δεν έχουν καταφέρει ποτέ να πάρουν θετικό αποτέλεσμα απέναντι στον Ολυμπιακό εκτός έδρας, δεν θα έχουν στην αποστολή τους τον Μπακάκη και Παντελάκη.

Διαιτητής του αγώνα θα είναι ο Βεργέτης, με βοηθούς τους Παπαδάκη, Αρμακόλα, ενώ 4ος είναι Πολυχρόνης. Στο VAR θα βρίσκονται οι Παπαδόπουλος, Αντωνίου.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις