Site icon NewsIT

“Ολυμπιακός, Παναθηναϊκός, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ στο… ίδιο τραπέζι”

12.07.2016 | 17:22
ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Συνάντηση... κορυφής αναμένεται να πραγματοποιηθεί στο Ηράκλειο της Κρήτης, μεταξύ των τεσσάρων “μεγάλων” της Superleague.

Σύμφωνα με τον “ΣΠΟΡ FM 94.6”, η συνάντηση Ολυμπιακού, Παναθηναϊκού, ΑΕΚ και ΠΑΟΚ αναμένεται να πραγματοποιηθεί, έχοντας ως κοινό γνώμονα την καλυτέρευση του προϊόντος. Μεταξύ άλλων αναμένεται να πέσει στο τραπέζι το θέμα της διαιτησίας και το μέλλον της ΕΠΟ.

Το ραντεβού αυτό θα γίνει μετά από πρωτοβουλία της ΕΠΣ Ηρακλείου και συγκεκριμένα του Νίκου Τζώρτζογλου που προσπαθούσε εδώ και καιρό να το “κλείσει”.

Από τον Ολυμπιακό αναμένεται να δώσει το “παρών” ο Γιάννης Βρέντζος, από τον Παναθηναϊκό ο Χρήστος Παναγόπουλος, από την ΑΕΚ ο Αλέξης Δέδες και από τον ΠΑΟΚ πιθανόν ο Μάκης Γκαγκάτσης.

Μάλιστα, υπάρχει και σχετική ανακοίνωση από την ΕΠΣ Ηρακλείου:

“Μεγάλη επιτυχία της Ε.Π.Σ. ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ (αλλά και του ποδοσφαίρου) αποτελεί η θετική αυτή την φορά ανταπόκριση από τους τέσσερις μεγάλους του επαγγελματικού ποδοσφαίρου μας (ΠΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ – ΠΑΕ ΠΑΟΚ – ΠΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ – ΠΑΕ ΑΕΚ) στο νέο κάλεσμα στο Ηράκλειο της Κρήτης για συνάντηση και συζήτηση στα προβλήματα που ταλανίζουν το ελληνικό ποδόσφαιρο. Έτσι μπορεί να γίνει ένα πρώτο βήμα μιας προσπάθειας για πιθανές λύσεις κοινής αποδοχής και ΣΥΝΑΙΝΕΣΗΣ…

Αυτή η συνάντηση θα πραγματοποιηθεί με οικοδεσπότη την ΕΠΣ ΗΡΑΚΛΕΙΟΥ και λεπτομέρειες θα δοθούν σύντομα με νέο δελτίο τύπου από την ΕΠΣΗ.

Η συνάντηση θα γίνει με τη στήριξη της Περιφέρειας Κρήτης και του Σταύρου Αρναουτάκη”.

Μένει πλέον να δούμε αν στη συνάντηση θα βρεθούν όλοι οι εκπρόσωποι των ‘μεγάλων” του ελληνικού ποδοσφαίρου, ή αν θα υπάρξει κάποια απουσία…

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version