Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Απαλλάχθηκαν Λεσόρ και Λαρεντζάκης, πρόστιμο σε Γουόκαπ και Κάνααν

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Απαλλάχθηκαν Λεσόρ και Λαρεντζάκης, πρόστιμο σε Γουόκαπ και Κάνααν
ΦΩΤΟ eurokinissi

Ο Ολυμπιακός και ο Παναθηναϊκός ετοιμάζονται για τον τέταρτο τελικό (12/06/24, 21:15, LIVE από το Newsit.gr) της Basket League στο ΣΕΦ και ο ΕΣΑΚΕ ανακοίνωσε τις ποινές για το τρίτο παιχνίδι των δύο ομάδων στο ΟΑΚΑ.

Ματίας Λεσόρ και Γιαννούλης Λαρεντζάκης απαλλάχθηκαν για τον καυγά τους στο τέλος του αγώνα, αλλά οι Τόμας Γουόκαπ και Αζάια Κάνααν τιμωρήθηκαν με επίπληξη και πρόστιμο για τη δική τους συμπεριφορά στο Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός του ΟΑΚΑ.

Η ανακοίνωση του ΕΣΑΚΕ

109/12-6-2024 ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ

1. Απαλλάσσεται ο κ. Matthias Michel Lessort αθλητής της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) για βιαιοπραγία σε βάρος του αθλητή της ΚΑΕ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ, κ. Λαρεντζάκη που φέρεται να έλαβε χώρα μετά το τέλος του αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ) που διεξήχθη την 10-6-2024.

2. Απαλλάσσεται η ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) για το ίδιο ως άνω περιστατικό.

110/12-6-2024 ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ 

 

1. Επιβάλλεται στον Τόμας Ράιαν Γουόκαπ (Thomas Ryan Walkup), καλαθοσφαιριστή της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ) αυστηρή έγγραφη επίπληξη και χρηματικό πρόστιμο ύψους τριών χιλιάδων (3.000,00) ευρώ για ανάρμοστη συμπεριφορά, δυσφημιστική για το άθλημα, κατά τον αγώνα πρωταθλήματος με την ομάδα της ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΑΘΛΗΤΙΚΟΣ ΟΜΙΛΟΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΚΑΕ ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ) που διεξήχθη την 7-6-2024 και
2. Επιβάλλεται στον Αζάια Κάναν (Isaiah Canaan), καλαθοσφαιριστή της ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΥΝΔΕΣΜΟΣ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΕΙΡΑΙΩΣ ΚΑΛΑΘΟΣΦΑΙΡΙΚΗ ΑΝΩΝΥΜΗ ΕΤΑΙΡΕΙΑ (δ.τ. ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΚΑΕ) αυστηρή έγγραφη επίπληξη και χρηματικό πρόστιμο ύψους πέντε χιλιάδων (5.000,00) ευρώ για ανάρμοστη συμπεριφορά, δυσφημιστική για το άθλημα, που έλαβε χώρα κατά τη διάρκεια του ως άνω αγώνα.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις