Site icon NewsIT

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Κομβικό ντέρμπι αιωνίων στο Φάληρο

25.02.2023 | 10:36
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Κομβικό ντέρμπι αιωνίων στο Φάληρο

Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός συγκρούονται απόψε (25/,20:30, Cosmote TV) στο “Γ. Καραϊσκάκης” για την 24η αγωνιστική της Super League 1, σε ένα ντέρμπι αιωνίων που μπορεί να κρίνει πολλά στη μάχη του τίτλου ενόψει των πλέι οφ που ακολουθούν.

Ο Ολυμπιακός ψάχνει την πρώτη του νίκη σε ντέρμπι τη φετινή σεζόν, με τους Πειραιώτες να πρέπει οπωσδήποτε να κερδίσουν τον Παναθηναϊκό στην έδρα τους, προκειμένου να μπουν πολύ γερά στη μάχη του τίτλου.

Στην τρίτη θέση της βαθμολογίας με 49 βαθμούς βρίσκονται οι πρωταθλητές Ελλάδας, έχοντας πέντε λιγότερους από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό και έναν από την Ένωση, η οποία όμως έχει παιχνίδι λιγότερο, μέχρι να γίνει γνωστή η τύχη του αγώνα της με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Να σημειωθεί ότι ο Μίτσελ δεν ανακοίνωσε αποστολή, με τον Ισπανό τεχνικό να μην έχει στη διάθεση του σίγουρα τους Γκάρι Ροντρίγκες και Παναγιώτη Ρέτσο.

Ολυμπιακός - Παναθηναϊκός, Stoiximan Super League, 24η Αγωνιστική | COSMOTE SPORT HD

Από την πλευρά του, ο Παναθηναϊκός, με ανεβασμένη ψυχολογία από τις  τρεις συνεχόμενες νίκες κόντρα σε Λαμία, Άρη και Βόλο, θα προσπαθήσει να παραμείνει αήττητος σε έκτο διαδοχικό ντέρμπι «αιωνίων».

Όσον αφορά την αποστολή του Παναθηναϊκού, μοναδικός απών (εκτός από τους μακροχρόνια απόντες) θα είναι ο Σλοβένος εξτρέμ, Μπένιαμιν Βέρμπιτς, ο οποίος υπέστη θλάση πρώτου βαθμού και αναμένεται να μείνει εκτός αγωνιστικής δράσης για τις επόμενες δύο εβδομάδες. Αντίθετα, ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα έχει διαθέσιμους τους Χόντουρ Μάγκνουσον και Λάζλο Κλεϊνχέισλερ.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version