Site icon NewsIT

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Με Ακαϊντίν η αποστολή του Τερίμ για το ντέρμπι στο Κύπελλο Ελλάδας

16.01.2024 | 19:06
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Με Ακαϊντίν η αποστολή του Τερίμ για το ντέρμπι στο Κύπελλο Ελλάδας

SUPERLEAGUE 2023-2024 / ΑΕΚ - ΠΑΟ (ΜΙΧΑΛΗΣ ΚΑΡΑΓΙΑΝΝΗΣ / EUROKINISSI)

Ο Φατίχ Τερίμ ανακοίνωσε την αποστολή του Παναθηναϊκού για τη μεγάλη ρεβάνς στην έδρα του Ολυμπιακού, που θα κρίνει ένα “εισιτήριο” για τους “8” του Κυπέλλου Ελλάδας (17/01 21:00).

Ο Παναθηναϊκός ολοκλήρωσε την προετοιμασία του για το ντέρμπι στην έδρα του Ολυμπιακού για τους “16” του Κυπέλλου Ελλάδας, με τον Φατίχ Τερίμ να συμπεριλαμβάνει για πρώτη φορά σε αποστολή των “πρασίνων” τον Σαμέτ Ακαϊντίν.

Θυμίζουμε ότι μοναδικός διαθέσιμος επιθετικός στον Παναθηναϊκό είναι ο Αντράζ Σπόραρ, με τον Τούρκο προπονητή να παίρνει επίσης στην αποστολή τον Κυριόπουλο και τον Φικάι από την Β’ ομάδα.

Εκτός αποστολής έμειναν οι Σεμπαστιάν Παλάσιος, Φίλιπ Τζούρισιτς, Άνταμ Τσέριν, Αλεξάντερ Γερεμέγιεφ και οι Χόρντουρ Μάγκνουσον και Πάλμερ-Μπράουν που είναι καιρό τραυματίες.

Η αποστολή του Παναθηναϊκού: Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Μαργκόνο, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Ρουμπέν, Σένκεφελντ, Ζέκα, Σπόραρ, Μπερνάρ, Λημνιός, Μαντσίνι, Τσοκάι, Γεντβάι, Αϊτόρ, Μλαντένοβιτς, Κώτσιρας, Βιλένα, Αράο, Βέρμπιτς, Ακαϊντίν, Φικάι, Κυριόπουλος.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version