Αθλητικά

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ο Γουίλιαμς-Γκος αποχώρησε με ενόχληση στον δικέφαλο του δεξιού του ποδιού

Πρόβλημα τραυματισμού για τον Αμερικανό γκαρντ του Ολυμπιακού

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος στάθηκε άτυχος στο ντέρμπι του Ολυμπιακού με τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ, καθώς αποχώρησε τραυματίας στο 25′.

Ο Αμερικανός γκαρντ του Ολυμπιακού, Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος, δεν μπόρεσε να ολοκληρώσει το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό για την 29η αγωνιστική της Euroleague.

Ο πολύπειρος άσος των Πειραιωτών ένιωσε ενόχληση στον δικέφαλο του δεξιού του ποδιού, με αποτέλεσμα να τεθεί εκτός αγώνα στο μεγαλύτερο κομμάτι του δεύτερου μέρους και να καθίσει με πολιτικά στον πάγκο.

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα