Κυριακή, 20 Οκτ.
16oC Αθήνα

Παναθηναϊκός: Οργισμένοι οπαδοί στο Κορωπί! Έξαλλοι με Αλαφούζο, ζήτησαν παραίτηση Στραματσόνι

ΦΩΤΟ actionimages.gr
ΦΩΤΟ actionimages.gr

Την παραίτηση του Αντρέα Στραματσόνι ζήτησαν οι οπαδοί του Παναθηναϊκού, οι οποίοι συγκεντρώθηκαν έξω από το αθλητικό κέντρο των “πράσινων” στο Κορωπί. Τα έχωσαν και σε Αλαφούζο.

Ο κόσμος του “τριφυλλιού” περίμενε την αποστολή της ομάδας, προκειμένου να αποδοκιμάσει το τεχνικό επιτελείο και τους παίκτες για την τραγική εμφάνιση στο “αιώνιο” ντέρμπι κι όχι μόνο.

Βλέπετε, η υπομονή του κόσμου του Παναθηναϊκού έχει εξαντληθεί, μετά τα σερί αρνητικά αποτελέσματα των τελευταίων εβδομάδων. Οι “πράσινοι” ξεκίνησαν με υψηλούς στόχους τη φετινή σεζόν και κινδυνεύουν να χάσουν από τον Νοέμβριο όλους τους στόχους τους.

Το πούλμαν του Παναθηναϊκού, πάντως, δεν πήγε ποτέ στο Κορωπί. Οι παίκτες πήγαν στα σπίτια τους με ταξί, για να γλιτώσουν τις αποδοκιμασίες και την έκρηξη του κόσμου.

Αντίθετα, στο αθλητικό κέντρο του “τριφυλλιού” μετέβησαν οι Γιάννης Αλαφούζος, Χρήστος Παναγόπουλος και Σπύρος Βλάχος από πλευράς διοίκησης, ο Αντρέα Στραματσόνι, καθώς και οι αρχηγοί Ζέκα, Λέτο και Μπεργκ.

Οι οπαδοί του Παναθηναϊκού ζήτησαν την παραίτηση του Ιταλού, φωνάζοντας “Go home”, ενώ ήταν έξαλλοι και με τον Γιάννη Αλαφούζο. Ο πρόεδρος των “πράσινων” τους είπε πως “τα παιδιά προσπάθησαν”, με τους οπαδούς του “τριφυλλιού” να… τρελένονται ακόμα περισσότερο. “Μας ξεφτιλίσατε”, φώναζαν οι περίπου 300 αγανακτισμένοι φίλοι του Παναθηναϊκού.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε