Τετάρτη, 17 Ιουλ.
37oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Συνεδρίαση της ΚΕΔ/ΕΟΚ το μεσημέρι της Τετάρτης για ενδεχόμενη επανάληψη κλήρωσης των διαιτητών

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Συνεδρίαση της ΚΕΔ/ΕΟΚ το μεσημέρι της Τετάρτης για ενδεχόμενη επανάληψη κλήρωσης των διαιτητών

Η ΚΕΔ/ΕΟΚ θα συνεδριάσει το μεσημέρι της Τετάρτης (12/06/24) αναφορικά με το αίτημα του Παναθηναϊκού για επανάληψη της κλήρωσης των διαιτητών του τέταρτου τελικού της Basket League απέναντι στον Ολυμπιακό.

Συγκεκριμένα ο Παναθηναϊκός το βράδυ της Τρίτης (11/06/24) με αίτημα του προς την ΚΕΔ, ζητά την επανάληψη της κλήρωσης των διαιτητών στο ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός, για τον τέταρτο τελικό της Basket League.

Και αυτό διότι οι «πράσινοι» διαπίστωσαν ότι ένας εκ των διαιτητών του αγώνα είχε στείλει αναφορά προς την ΟΔΚΕ και υποστήριξε πως δημιουργείται κλίμα μεγάλης έντασης ανάμεσα στους αγώνες των δυο ομάδων.

Με αυτό τον τρόπο ο Παναθηναϊκός θεωρεί ότι ο συγκεκριμένος ρέφερι θα πρέπει να εξαιρεθεί και τη θέση του να πάρει άλλος, ζητώντας επανάληψη της κλήρωσης.

Το αίτημα του Παναθηναϊκού θα εξεταστεί το μεσημέρι της Τετάρτης (12/06/24) από την ΚΕΔ/ΕΟΚ, λίγες ώρες πριν από το τζάμπολ του τελικού και θα παρθεί η απόφαση, χωρίς ωστόσο να είναι σίγουρο ότι οι διαιτητές θα αλλάξουν.

Για την ιστορία μετά την κλήρωση της Τρίτης (11/06/24)το ντέρμπι Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός έχουν κληθεί οι Πέτρος Παπαπέτρου, Στέφανος Μαγκλογιάννης και Γιώργος Θεονάς.

Αξίζει να σημειωθεί πως το τέταρτο παιχνίδι των δυο ομάδων για τους τελικούς της Basket League, θα γίνει σε ένα κατάμεστο ΣΕΦ, καθώς οι φίλοι των «ερυθρόλευκων» θα δώσουν δυναμικό παρών στο γήπεδο.

Μάλιστα στην σειρά ο Ολυμπιακός προηγείται με 2-1 στις νίκες, κάτι που σημαίνει πως σε ενδεχόμενη επικράτηση των Πειραιωτών, ο τίτλος του πρωταθλητή Ελλάδας για το μπάσκετ ανδρών της σεζόν 2023/24 θα καταλήξει στην ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα.

Σε διαφορετική περίπτωση, η σειρά θα μεταφερθεί στο ΟΑΚΑ για τον πέμπτο και τελευταίο τελικό.

 

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις