Site icon NewsIT

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Τα παράπονα των «πρασίνων» στα αποδυτήρια των διαιτητών και η ατάκα του Μπετσίροβιτς

08.06.2024 | 00:07
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Τα παράπονα των «πρασίνων» στα αποδυτήρια των διαιτητών και η ατάκα του Μπετσίροβιτς

BASKET LEAGUE 2023-2024 / 2oς ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)

Η πλευρά του Παναθηναϊκού δεν είχε παρουσία στο flash interview, μετά την ήττα στην έδρα του Ολυμπιακού, ενώ ακολούθησε διαμαρτυρία στα αποδυτήρια των διαιτητών, στο ΣΕΦ.

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται μια… ανάσα μετά τη νίκη του επί του Παναθηναϊκού στο ΣΕΦ (92-86) και το 2-0 στη σειρά των τελικών της Basket League, με το «τριφύλλι» -όμως- να διαμαρτύρεται για τη διαιτησία του αγώνα.

Οι άνθρωποι του Παναθηναϊκού και συγκεκριμένα ο Sports and Communications Director του «τριφυλλιού» Δημήτρης Κοντός, ο Team Manager Σάββας Αρώνης και ο General Manager Σάνι Μπετσίροβιτς βρέθηκαν στα αποδυτήρια των διαιτητών και εξέφρασαν έντονα παράπονα για φάσεις του αγώνα στη διαιτητική τριάδα της αναμέτρησης (Τσαρούχα, Τσολάκος, Αγραφιώτης).

Οι τρεις τους εξέφρασαν έντονα παράπονα για ένα καλάθι του Αϊζάια Κάνααν που δεν έπρεπε να μετρήσει ως εκπρόθεσμο και διαμόρφωσε το 78-70, αλλά και για τη γενικότερη συμπεριφορά του Αμερικανού γκαρντ στην τελική ευθεία του αγώνα.

Όσον αφορά το πρώτο, οι διαιτητές τόνισαν πως εφόσον δεν είχαν σφυρίξει κάτι στη φάση, δεν μπορούσαν να δουν το ριπλέι και να αλλάξουν την απόφαση, επομένως το καλάθι μέτρησε.

Ο Σάνι Μπετσίροβιτς πήγε στη συνέντευξη Τύπου αντί των προπονητών του Παναθηναϊκού, κάνοντας λόγο για απρεπή συμπεριφορά παικτών του Ολυμπιακού προς τον Εργκίν Αταμάν.

«Είμαι εδώ εκπροσωπώντας όλο τον οργανισμό του Παναθηναϊκού. Είμαι εδώ για να προστατεύσω τον προπονητή μας και την συμπεριφορά στο τελευταίο παιχνίδι.

Όλοι ξέρουν ποια είναι η σωστή αθλητική συμπεριφορά στο παρκέ. Και νομίζω πως κάποιοι παίκτες του Ολυμπιακού δεν έδειξαν αυτόν τον σεβασμό στον προπονητή μας.

Συγχαρητήρια στον Ολυμπιακό για τη νίκη, αλλά η αθλητική τους συμπεριφορά δεν είναι για το επίπεδο των τελικών»

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version