Site icon NewsIT

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Του πήραν τον… αέρα στο Ρέντη! Δεύτερο σερί “διπλό” για το “τριφύλλι” (video)

06.03.2020 | 19:37
Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Του πήραν τον… αέρα στο Ρέντη! Δεύτερο σερί “διπλό” για το “τριφύλλι” (video)

Ο Παναθηναϊκός πήρε πολύ μεγάλη νίκη επί του Ολυμπιακού στο Ρέντη, για την 16η αγωνιστική του πρωταθλήματος βόλεϊ πανηγυρίζοντας το δεύτερο σερί “διπλό” του σε ντέρμπι, μετά από εκείνο στους τελικούς του Λιγκ Καπ.

Για δεύτερη φορά μέσα σε διάστημα ενός μήνα ο Παναθηναϊκός έφυγε νικητής από το Ρέντη, καθώς επικράτησε του Ολυμπιακού στο μεγάλο ντέρμπι της 16ης αγωνιστική του πρωταθλήματος βόλεϊ και “σκαρφάλωσε” στην 2η θέση της βαθμολογίας.

Τα πρώτα δύο σετ κύλησαν με τις ομάδες κοντά στο σκορ. Ο Παναθηναϊκός άντεξε την αντεπίθεση του Ολυμπιακού επικρατώντας με 25-21 και παίρνοντας το προβάδισμα, αλλά στο 2ο σετ οι “ερυθρόλευκοι” πήραν το προβάδισμα από την αρχή φτάνοντας άνετα στο 25-21.

Η “κατάρρευση” των γηπεδούχων στο 3ο σετ, έφερε το ματς στο 1-2 υπέρ του “τριφυλλιού”, που παίζοντας έξυπνα στο 4ο σετ και μη χάνοντας την ψυχραιμία του όταν το ματς έδειχνε να ισορροπεί σε… τεντωμένο σχοινί πήρε τη νίκη και πλέον οι “πράσινοι” ανέβηκαν στη δεύτερη θέση και ονειρεύονται ακόμα και το πρωτάθλημα.

Κορυφαίος για τον Παναθηναϊκό ο Ράπτης που σημείωσε 17 πόντους, ενώ 14 πέτυχε ο Στάροβιτς. Με διψήφιο αριθμό ολοκλήρωσαν το παιχνίδι οι Τσάτσιτς, Ρανγκέλ και Πελεκούδας, ενώ για τον Ολυμπιακό 16 πόντους σημείωσε ο Φίνγκερ και 12 ο Κουμεντάκης.

Τα σετ: 1-3 (22-25, 25-21, 14-25, 23-25)

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version