Site icon NewsIT

Ολυμπιακός – ΠΑΟΚ: Ο αήττητος κόντρα στον αποδεκατισμένο

07.02.2016 | 11:43
ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Μπορεί να τους χωρίζουν 24 βαθμοί αλλά μια αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και τον ΠΑΟΚ δεν παύει να κεντρίζει το ενδιαφέρον (19:30, NewsIt.gr, Novasports 1).

Ο Ολυμπιακός να τιμήσει τη μνήμη των θυμάτων της Θύρας 7 και να συνεχίσει το αήττητο σερί του στο εφετινό πρωτάθλημα και στην μεγάλη αναμέτρηση με τον ΠΑΟΚ, στο “Γ. Καραϊσκάκης” για την 21η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Οι Πειραιώτες προπορεύονται με 24 βαθμούς έναντι των Θεσσαλονικέων, που θέλουν να φύγουν με τη νίκη από το Φάληρο, προκειμένου να τονώσουν την ψυχολογία τους ενόψει της συνέχειας του εφετινού πρωταθλήματος και κυρίως εν όψει των πλέι οφ

Ο Μάρκο Σίλβα φαίνεται πως θα κρατήσει σταθερό τον κορμό της ομάδας, κάνοντας πιθανότατα μια αναγκαστική αλλαγή στη μεσαία γραμμή. Οι “ερυθρόλευκοι” αναμένεται να παραταχθούν με τον Ρομπέρτο στην εστία και τους Μποτία και Σιόβα στο κέντρο της άμυνας. Οι Ελαμπντελαουί και Μαζουακού θα είναι οι δυο μπακ, με τους Ζντιέλαρ και Μιλιβόγεβιτς να αποτελούν το δίδυμο των αμυντικών μέσων. Οι Ντουρμάζ, Πάρντο και Φορτούνης θα είναι οι τρεις μεσοεπιθετικοί, με τον Ιντέγε στην κορυφή της επίθεσης.

Ο Ιγκόρ Τούντορ αντιμετωπίζει πολλά προβλήματα απουσιών, καθώς δεν υπολογίζει για το συγκεκριμένο ματς στους Γλύκο, Χαρίση, Λέοβατς, Κοροβέση, Ζάιρο, Ροντρίγκες, Μελίσσα, Κωνσταντινίδη και Μυστακίδη.

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να παραταχθεί με τον Βελλίδη στην εστία και τους Βίτορ και Χατζηισαΐα στο κέντρο της άμυνας. Οι Τζαβέλλας και Κίτσιου θα είναι οι δυο μπακ, με τους Τζιόλη και Τσίμιροτ να αποτελούν το δίδυμο των αμυντικών μέσων. Οι Πέλκας και Μακ θα είναι οι δυο πλάγιοι μέσοι του ΠΑΟΚ, με τους Αθανασιάδη και Μπερμπάτοφ να αποτελούν το επιθετικό δίδυμο.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version