Site icon NewsIT

Ολυμπιακός: “Pap is back” – “Ήρθα για να πολεμήσω”

21.01.2016 | 18:20
ΦΩΤΟ twitter.com/olympiacosbc

ΦΩΤΟ twitter.com/olympiacosbc

Η μεγάλη επιστροφή του Κώστα Παπανικολάου στον Ολυμπιακό είναι γεγονός, με τον παίκτη να προσγειώνεται στην Ελλάδα το απόγευμα της Πέμπτης.

 Ο 25χρονος φόργουορντ έφτασε στο “Ελευθέριος Βενιζέλος” στις 17:15 με πτήση από την Αμερική (μέσω Φρανκφούρτης). Στο αεροδρόμιο βρέθηκαν μικρή μερίδα φίλων του Ολυμπιακού, που του φώναζαν “Κώστα, αλάνι, για πάντα στο λιμάνι”, καθώς κι οι εκπρόσωποί του παίκτη.

Ο Παπανικολάου θα ξεκουραστεί σήμερα και από το Σάββατο (23/1) θα τεθεί στη διάθεση του Γιάννη Σφαιρόπουλου, με στόχο να βρει άμεσα αγωνιστικό ρυθμό.

 

Το ντεμπούτο του στην Euroleague θα καθυστερήσει πάντως, αφού δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στα επόμενα τέσσερα παιχνίδια των “ερυθρολεύκων”. Οσον αφορά το ελληνικό πρωτάθλημα, θα μπορεί να αγωνιστεί από την στιγμή που δηλωθεί στο ρόστερ του Ολυμπιακού.

Ο νεαρός διεθνής παίκτης εμφανίστηκε κατάκοπος κατά την άφιξη του, ενω στις πρώτες του δηλώσεις δήλωσε έτοιμος για σκληρή δουλειά. “Δεν υπάρχει λόγος για πολλά λόγια. Είναι ώρα για δουλειά! Να κάνουμε ό,τι καλύτερο. Έχω πολύ δρόμο να καλύψω, να μάθω τα συστήματα της ομάδας. Έρχομαι σε ένα γνώριμο περιβάλλον και ήρθα για να πολεμήσω, να φανώ αντάξιος”, είπε αρχικά.

Στη συνέχεια, για την επιλογή του να επιστρέψει στον Ολυμπιακό, τόνισε: «Πάντα υπολογίζεις όλα τα δεδομένα, προκειμένου να σε βοηθήσουν στην τελική σου απόφαση».

Για το αν πιστεύει πως θα είναι έτοιμος για το ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, τη Δευτέρα, δήλωσε: «Δεν είναι δικό μου θέμα αυτό».

Τέλος, για την Μπαρτσελόνα, σημείωσε: «Το μόνο που έχω να πω για την Μπαρτσελόνα είναι πως απέδειξε πόσο τεράστιος σύλλογος είναι και στο μπάσκετ! Σεβάστηκαν μια επιλογή μου, δεν το πήραν εγωιστικά το θέμα και δίδαξαν ήθος και αθλητισμό! Τους ευχαριστώ όλους»

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version