Σάββατο, 20 Ιουλ.
29oC Αθήνα

Oλυμπιακός: Παρουσίασε όλα τα νέα του “αστέρια”… Δείτε τι είπαν

ΦΩΤΟ OLYMPIACOSFC
ΦΩΤΟ OLYMPIACOSFC

Τα νέα του μετεγγραφικά αποκτήματα παρουσίασε ο Ολυμπιακός… Φυσικά, τα βλέμματα κέρδισε όπως αναμενόταν ο Εστέμπαν Καμπιάσο, ο οποίος συμμερίζεται την ανυπομονησία οπαδών για την πρεμιέρα του Champions League, κόντρα στην Μπάγερν Μονάχου, αλλά επεσήμανε ότι προέχει ο αγώνας με τον Πλατανιά.

«Καταλαβαίνω τον κόσμο που έχει μια ανυπομονησία, όπως και εσείς οι δημοσιογράφοι».Αυτό που σκέφτομαι τώρα, όμως, είναι ο Πλατανιάς και όχι η Μπάγερν Μονάχου. Πριν το Champions League υπάρχει το ελληνικό πρωτάθλημα», είπε ο Καμπιάσο και πρόσθεσε σχετικά με την ετοιμότητά του: «Πιστεύω ότι ένας παίκτης δεν είναι ποτέ 100% έτοιμος. Πάντα υπάρχει περιθώριο βελτίωσης. Κάθε μέρα που περνάει γνωρίζω καλύτερα την ομάδα. Προσπαθώ να είμαι 100% συγκεντρωμένος»

Διαβάστε τι δήλωσαν οι νέοι παίκτες του Ολυμπιακού:

Ο Γιάννης Γιαννιώτας είπε:


Για τον ανταγωνισμό που υπάρχει, ιδιαίτερα, στη θέση που αγωνίζεται:
«Σίγουρα αυτό αποτελεί μία πρόκληση. Όταν έχεις καλούς συμπαίκτες προσπαθείς στην προπόνηση να δείξεις κάτι καλύτερο και γίνεσαι καλύτερος και εσύ. Αυτό μόνο καλό θα μας κάνει και νομίζω ότι μόνο θετικά στοιχεία μπορούμε να πάρουμε από τον μεταξύ μας ανταγωνισμό». 

Για τις προσδοκίες τις δικές του αλλά και της ομάδας για τη νέα χρονιά:
«Οι δικές μου προσδοκίες και της ομάδας είναι μεγάλες, από τη στιγμή που είμαστε στον Ολυμπιακό. Οι φιλοδοξίες της ομάδας είναι το νταμπλ στην Ελλάδα και μία καλή πορεία στην Ευρώπη». 

Για την προσεχή αναμέτρηση με την Μπάγερν Μονάχου, στην πρεμιέρα των ομίλων του Champions League:
«Όλοι γνωρίζουμε ποια είναι η Μπάγερν. Είναι ένας σπουδαίος σύλλογος. Είναι ένας από τους μεγαλύτερους, αν όχι μεγαλύτερος σύλλογος στην Ευρώπη και όλοι γνωρίζουμε πως είναι ο Ολυμπιακός στο Champions League, και νομίζω ότι δεν θα περάσει καθόλου καλά στο Καραϊσκάκη».

Ο Μανουέλ Ντα Κόστα δήλωσε:

Για τον Ολυμπιακό και το Champions League: «Νιώθω περήφανος που είμαι εδώ, που με διάλεξε μια τεράστια ομάδα όπως ο Ολυμπιακός, που είναι οργανωμένη σε όλα τα επίπεδα και οι άνθρωποι μας βοηθούν να είμαστε συγκεντρωμένοι μόνο στο αγωνιστικό κομμάτι. Είμαι περήφανος που θα υπερασπιστώ την φανέλα και θα παίξω για αυτόν τον κόσμο. Είμαστε μια ομάδα με ποιότητα και είμαι σίγουρος πως μπορούμε να πετύχουμε σπουδαία πράγματα. Είναι πολύπλοκο να συγκεντρωθείς σε ματς πρωταθλήματος, ενώ ακολουθεί πρεμιέρα στο Champions League και ειδικά όταν αυτή είναι με την Μπάγερν. Είναι πολύ επικίνδυνα τα ματς πρωταθλήματος πριν από μεγάλους αγώνες στην Ευρώπη. Θέλει προσοχή».

O Άλφρεντ Φινμπόγκασον τόνισε: 

«Είμαι χαρούμενος που ήρθα στον Ολυμπιακό. Είναι μια ομάδα που ταιριάζει στην φιλοδοξία μου. Διεκδικεί κάθε χρόνο το πρωτάθλημα και παίζουμε στο Champions League. Θέλω να σκοράρω στην πρεμιέρα με την Μπάγερν Μονάχου, αλλά προηγείται το ματς του Σαββάτου κι αυτό σκέφτομαι τώρα».

Ο Στέφανος Καπίνο επεσήμανε:

«Είναι πολύ καλό που υπάρχει ο Ρομπέρτο. Ο ανταγωνισμός πάντα κάνει καλό.Ο στόχος μου είναι κάποια στιγμή να μπορέσω να μπω στην ενδεκάδα. Δεν αισθάνομαι κανένα βάρος. Αν αισθανόμουν δεν θα ερχόμουν. Θέλω να δουλέψω σκληρά για να μπορέσω να δικαιώσω τόσο την ομάδα όσο και τον πρόεδρο που με έφεραν στον Ολυμπιακό. Είναι σημαντικός σε αυτό το κομμάτι ο Αλέκος Ράντος. Κάνουμε καλή δουλειά».
Για το ματς με την Μπάγερν είπε: «Μιλάμε για μια τεράστια ομάδα. Βασίζεται πολύ στην φιλοσοφία του προπονητή της, αλλά αν είμαστε συγκεντρωμένοι μπορούμε να την κοντράρουμε, ειδικά στο Καραϊσκάκη».

Ο Δημήτρης Γούτας παραδέχθηκε:

«Κάθε αρχή είναι και δύσκολη. Για μένα περισσότερο από όσο περίμενα. Η ομάδα μου δίνει κίνητρο γιατί έχει καλούς παίκτες στην θέση μου. Είμαι στο τελικό στάδιο αποκατάστασης και σιγά σιγά ανεβάζω ρυθμό. Πιστεύω ότι θα μπορέσω να είμαι σύντομα διαθέσιμος. Ο Ολυμπιακός έχει σαν στόχο την κορυφή και πρέπει να μείνει εκεί».

Ο Φάνης Τζανδάρης είπε για τον ΠΑΟΚ:

«Για μένα το κεφάλαιο ΠΑΟΚ έχει τελειώσει. Δεν με ενδιαφέρει πια. Στην αρχή ήταν δύσκολα για μένα, αλλά με υποδέχτηκαν σωστά οι συμπαίκτες μου. Με πιστεύουν στην ομάδα και εγώ από την πλευρά μου θέλω να τους δικαιώσω. Δουλεύω στις προπονήσεις στο 100% και θέλω το συντομότερο να γίνω αυτός που πρέπει και να πάρω τις ευκαιρίες μου».

Ο Μπράουν Ιντέγιε δήλωσε:

«Φυσικά και νιώθω έτοιμος για την πρόκληση του Champions League. Έχω παίξει ξανά στην διοργάνωση και είμαι έτοιμος να ανταποκριθώ. Παρακολουθούσα τα παιχνίδια και χαίρομαι που θα έχω την δυνατότητα να παίξω ξανά στο κορυφαίο επίπεδο. Έχω όρεξη και διάθεση».

Για την απόφαση να αφήσει την Αγγλία ο Νιγηριανός τόνισε: «Σίγουρα δεν ήταν εύκολη απόφαση να αφήσω την Αγγλία για να έρθω στην Ελλάδα. Νομίζω, όμως, πως μπορώ να βοηθήσω την ομάδα με την εμπειρία που έχω», για τους τρόπους με τους οποίους μπορεί να σκοράρει τόνισε: «Μπορώ να σκοράρω και με το κεφάλι. Χρησιμοποιώ και τα δύο πόδια. Ξέρω πως να σκοράρω. Είμαι γρήγορος. Ο προπονητής μου ξέρει τι μπορώ να κάνω».

Για το ματς της πρεμιέρας στο Champions League με την Μπάγερν Μονάχου επεσήμανε:
 «Παίζουμε στο σπίτι μας με την Μπάγερν και ο κόσμος θα είναι δίπλα μας. Όλες οι ομάδες θέλουν να πρωταγωνιστήσουν. Θα προσπαθήσουμε για το καλύτερο».

Ο Αλαν Πουλίδο είπε:

«Μετά από μία μεγάλη διαδρομή έφτασα στην ομάδα που επιθυμούσα, είμαι έτοιμος για το καινούριο στάδιο της καριέρας μου, να δώσω τα πάντα. Είμαι πολύ χαρούμενος που είμαι στη λίστα για του Champions League. Προσπαθώ να ανακτήσω το ποδοσφαιρικό επίπεδο που είχα, αυτό που με καθιέρωσε στην εθνική ομάδα. Είναι ένα προσωπικό όνειρο. ένας στόχος, το Champions League. Είναι καλό ότι υπάρχει ανταγωνισμός, σε κάνει να δουλεύεις περισσότερο».

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε