Δευτέρα, 29 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Ολυμπιακός: “Κλείνει” στη Γουέστ Χαμ ο Μαζουακού! Stand by ο Ουζουνίδης

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Στην Αγγλία και συγκεκριμένα στη Γουέστ Χαμ θα συνεχίσει, εκτός συγκλονιστικού απροόπτου, την καριέρα του ο Αρτούρ Μαζουακού. Ο Γάλλος μπακ του Ολυμπιακού αναχώρησε για το Λονδίνο, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετεγγραφή του στα “σφυριά”.

Η αγγλική ομάδα έψαχνε εδώ και αρκετές μέρες αριστερό μπακ, μετά το σοβαρό τραυματισμό του Άαρον Κρέσγουελ, που θα μείνει εκτός για τέσσερις μήνες με πρόβλημα στο γόνατο, και το βρήκε στο πρόσωπο του Γάλλου ποδοσφαιριστή.

Ο Ολυμπιακός ήθελε ένα ποσό κοντά στα 10 εκατ. ευρώ για την παραχώρηση του 22χρονου άσου και φαίνεται πως βρήκε πρόταση κοντά σε αυτά τα λεφτά.

Στο μεταξύ, οι πρωταθλητές Ελλάδας συνεχίζουν να αναζητούν στην αγορά τον αντικαταστάτη του Βίκτορ στον πάγκο της ομάδας. Υπάρχει συμφωνία μεταξύ των “ερυθρολεύκων” και του Μαρίνου Ουζουνίδη, ωστόσο οι Πειραιώτες έχουν “παγώσει” για λίγο την υπόθεση του Έλληνα τεχνικού, καθώς υπάρχουν έντονες αντιδράσεις από τον κόσμο, λόγω του “πράσινου” παρελθόντος του. Οι άνθρωποι του Ολυμπιακού εξετάζουν και περιπτώσεις προπονητών από το εξωτερικό, με τις επόμενες ώρες να είναι κρίσιμες.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε