Δευτέρα, 29 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Πιάνει… λιμάνι ο Νιλμάρ! “Κλείνει” και ο Λόρι

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Ο Ολυμπιακός έχει φουλάρει τις μηχανές του τις τελευταίες μέρες, προκειμένου να ολοκληρώσει τη μετεγγραφική του αντεπίθεση. Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν ήδη “κλείσει” τον Μάρκο Μαρίν, ο οποίος υπέγραψε τριετές συμβόλαιο συνεργασίας και θα ανακοινωθεί την Τρίτη (23/8), ενώ επιθυμούν τις επόμενες ώρες να ολοκληρώσουν με επιτυχία τις υποθέσεις των Νιλμάρ και Λόρι.

Ο Βραζιλιάνος επιθετικός βρίσκεται σε συνεχείς επαφές με την Αλ Νασρ και είναι θέμα χρόνου να μείνει ελεύθερος και να πάρει μετεγγραφή στους “ερυθρολεύκους”, με τους οποίους εδώ και μέρες υπάρχει deal.

Όσον αφορά την υπόθεση του Λόρι, στον Ολυμπιακό επιβεβαιώνουν το έντονο ενδιαφέρον για τον Πορτογάλο στόπερ. Οι δύο πλευρές βρίσκονται σε προχωρημένες επαφές κι αν δεν αλλάξει κάτι δραματικά, θα αποτελέσει τον νέο κεντρικό αμυντικό του Ολυμπιακού.

Ο ποδοσφαιριστής θα έρθει στην Ελλάδα με την μορφή δανεισμού από τη Λίβερπουλ. Εφόσον οι Νιλμάρ και Λόρι πιάσουν… λιμάνι, τότε η ομάδα του Πάουλο Μπέντο θα έχει ολοκληρώσει τρεις πολύ ποιοτικές μετεγγραφές που θα την ανεβάσουν επίπεδο.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε