Πέμπτη, 18 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Ολυμπιακός – Προ Ρέκο 11-13 στα πέναλτι: Δραματική ήττα για τους Πειραιώτες στο Final Four του Champions League του πόλο ανδρών

Ολυμπιακός – Προ Ρέκο 11-13 στα πέναλτι: Δραματική ήττα για τους Πειραιώτες στο Final Four του Champions League του πόλο ανδρών
ΦΩΤΟ eurokinissi αρχείου

Ο Ολυμπιακός “πάλεψε” μέχρι τέλους κόντρα στην Προ Ρέκο στα ημιτελικά του Final Four του Champions League στο πόλο ανδρών, αλλά μετά από ένα ματς με συγκλονιστικό φινάλε, δεν απέφυγε την ήττα με 13-11 από την πολυνίκη του θεσμού, στα πέναλτι.

Παρότι ξεκίνησε άσχημα το ματς, μένοντας πίσω στο σκορ με 3-0, ο Ολυμπιακός έβγαλε αντίδραση στη συνέχεια και ισοφάρισε δύο φορές σε 4-4 και 5-5. Η Προ Ρέκο πήρε ξανά το προβάδισμα και το διατήρησε μέχρι το 8-7, όταν οι Πειραιώτες ολοκλήρωσαν τη μεγάλη ανατροπή και έφθασαν στο 9-8 υπέρ τους, δύο λεπτά πριν το φινάλε του ημιτελικού στο Champions League του πόλο ανδρών.

Η ιταλική ομάδα κατάφερε όμως να ισοφαρίσει σε 9-9 και να στείλει το παιχνίδι στα πέναλτι. Εκεί η Προ Ρέκο αποδείχθηκε πιο εύστοχη και με 13-11, πανηγύρισε τη νίκη και την πρόκριση στον τελικό του Champions League.

Τα οκτάλεπτα: 3-0, 1-2, 3-3, 2-4 και 4-2 στα πέναλτι

Οι συνθέσεις του αγώνα

Προ Ρέκο (Σάντρο Σούκνο): Ντελ Λούνγκο, Ντιο Φούλβιο, Ζάλανκι, Κανέλα, Γιάνγκερ, Φοντέλι, Πρεσιούτι, Ετσενίκε, Ίβοβιτς, Κάκαρης, Κοντέμι, Χάλοκ, Νέγκρι.

Ολυμπιακός (Χρβόγιε Κόλιανιν): Μπίγιατς, Λόντσαρ, Βάμος 1, Γενηδουνιάς 3, Φουντούλης 1, Γούβης, Γκίλλας 1, Μπούσλιε, Αλαφραγκής 1, Δήμου 1, Νικολαΐδης, Παπαναστασίου 1, Ζερδεβάς.

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις