Κυριακή, 7 Ιουλ.
32oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Πρόβλημα στο δικέφαλο για τον Γουίλιαμς-Γκος

Ολυμπιακός: Πρόβλημα στο δικέφαλο για τον Γουίλιαμς-Γκος
Eurokinissi

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα του Ολυμπιακού με την Μακάμπι Τελ Αβίβ, για την 8η αγωνιστική στη Euroleague.

Ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος ένιωσε ένα σφίξιμο στον δικέφαλο του ποδιού του και γι’ αυτό αποχώρησε στα 4:46 πριν από το ημίχρονο του ματς του Ολυμπιακού με τη Μακάμπι Τελ Αβίβ στο Βελιγράδι.

Η διάγνωση για τον τραυματισμό του θα γίνει με την επιστροφή του Ολυμπιακού στην Ελλάδα. Θυμίζουμε ότι ο Νάιτζελ Γουίλιαμς-Γκος είχε μείνει εκτός δράσης -πριν από λίγο διάστημα- για περίπου δυο εβδομάδες.

Στο μικρό διάστημα που αγωνίστηκε, ο Γουίλιαμς-Γκος πρόλαβε να σημειώσει 8 πόντους (1/2β., 2/2διπ., 1/1τρ.) και να «μετρήσει» 1 ριμπάουντ και 2 ασίστ στα έξι λεπτά που αγωνίστηκε.

Όπως είναι φυσικό, η συμμετοχή του στο επόμενο ματς με τον Ερυθρό Αστέρα (16/11, 21:15), στο ΣΕΦ, είναι αμφίβολη, ενώ μένει να φανεί εάν ο Νίκολα Μιλουτίνοφ θα είναι σε θέση να αγωνιστεί απέναντι στην ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου. Εκτός του συγκεκριμένου αγώνα είναι και ο Σακίλ ΜακΚίσικ, ο οποίος -όμως- είναι πολύ κοντά στην επιστροφή του.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις