Site icon NewsIT

Ολυμπιακός: Προβληματισμός για την εντεκάδα με Μπάγερν

15.09.2015 | 10:24
ΦΩΤΟ Eurokinissi

ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο Ολυμπιακός προετοιμάζεται για το παιχνίδι με τη Μπάγερν, με τον Μάρκο Σίλβα να προβληματίζεται για τις θέσεις στα χαφ κόντρα στους Γερμανούς. "Μη τους φοβηθείτε", το μήνυμα στους παίκτες, σκέφτεται Κασάμι για βασικό ο Πορτογάλος.

Ο κόουτς των ερυθρολεύκων μίλησε στη χθεσινή προπόνηση στους ποδοσφαιριστές του, ζητώντας διατήρηση του πλάνου και να μη φοβηθούν από το μέγεθος του αντιπάλου.

«Αν κρατήσουμε το πλάνο μας και παίξουμε το ποδόσφαιρό μας, μπορούμε να πάρουμε αποτέλεσμα. Είναι τεράστια ευκαιρία για εμάς, είναι τεράστιο όνομα η Μπάγερν, είναι τεράστια η διοργάνωση. Είναι μία πολύ καλή ομάδα, αλλά εμείς δεν πρέπει να φοβόμαστε. Να κάνουμε αυτό που ξέρουμε», ήταν τα λόγια του Σίλβα στους ποδοσφαιριστές του.

Οι σκέψεις Σίλβα για εντεκάδα

Σύμφωνα με τον “Γαύρο”, ο Πορτογάλος σκέφτεται να παρατάξει τον Ολυμπιακό με… φουλ επιθετικό σχήμα και 4 αμιγώς επιθετικούς παίκτες. Συγκεκριμένα, Ερνάνι, Πάρντο και Ιντέγε, ενώ οργανωτικό ρόλο θα αναλάβει ο Τσόρι Ντομίνγκεζ.

Αυτό που δεν έχει ξεκαθαρίσει ακόμα είναι ο παρτενέρ του Καμπιάσο στα χαφ, με τον Μπουχαλάκη να μην είναι 100% έτοιμος, παρότι προπονήθηκε χθες κανονικά και τον Σίλβα να σκέφτεται να κατεβάσει την ομάδα με βασικό τον Κασάμι, που το Σάββατο κόντρα στον Πλατανιά ήταν εκτός αποστολής!

Όσον αφορά στην άμυνα, εκεί τα πράγματα είναι μετρημένα κουκιά. Μαζουακού και Ομάρ θα είναι τα ακραία μπακ, ενώ Σιόβας και Ντα Κόστα το κεντρικό αμυντικό δίδυμο. Κάτω από τα δοκάρια φυσικά ο Ρομπέρτο.

ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version