Site icon NewsIT

Ολυμπιακός: Ψάχνοντας την επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ και την απόκτηση σκόρερ

15.06.2024 | 10:26
Ολυμπιακός: Ψάχνοντας την επιστροφή του Σάσα Βεζένκοφ και την απόκτηση σκόρερ

BASKET LEAGUE 2023-2024 / 2oς ΤΕΛΙΚΟΣ / ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ - ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ (LATO KLODIAN / EUROKINISSI)

Ο Ολυμπιακός έχασε το πρωτάθλημα από τον Παναθηναϊκό, δεν μπόρεσε ούτε φέτος να πάρει τη Euroleague και πλέον ο Γιώργος Μπαρτζώκας καλείται να σχεδιάσει την επόμενη ημέρα στην ομάδα, προκειμένου να την επαναφέρει στην κορυφή.

Ο Ολυμπιακός ηττήθηκε τρεις σερί φορές από τον Παναθηναϊκό και έχασε την ευκαιρία για το τρίτο διαδοχικό νταμπλ στην Ελλάδα. “Η στεναχώρια θα γίνει χαρά” είπε χαρακτηριστικά ο Γιώργος Μπαρτζώκας προς τους οπαδούς του Ολυμπιακού που περίμεναν την ερυθρόλευκη αποστολή στο ΣΕΦ, μετά την απώλεια του τίτλου μέσα στο ΟΑΚΑ.

Ο Έλληνας κόουτς καλείται να σχεδιάσει την ομάδα της νέας σεζόν και ο Ολυμπιακός πρέπει να ενισχυθεί αλλά και να… αποχαιρετήσει κάποιους παίκτες. Βασική προτεραιότητα στην ομάδα φαίνεται πως είναι αυτή τη στιγμή η επιστροφή του Σάσα Βεζένκοβ.

Ο MVP της περασμένης Euroleague δεσμεύεται με εγγυημένο συμβόλαιο με τους Κινγκς, αλλά ενημέρωσε την ομάδα του ΝΒΑ πως δεν θέλει να επιστρέψει στο Σακραμέντο. Την επόμενη εβδομάδα ίσως υπάρξει εξέλιξη λόγω της διαδικασίας του ντραφτ. Ο Σάσα Βεζένκοφ θα περιμένει να δει τις εξελίξεις και στη συνέχεια θα πάρει την απόφασή του. Ωστόσο, εμφανίζεται θετικός στο να επιστρέψει στον Πειραιά.

Την ίδια στιγμή, ο Ολυμπιακός βάζει στόχο το να προσθέσει δύο-τρεις μονάδες που θα του προσδώσουν ποιότητα στο σκοράρισμα. Η περίπτωση του Μάικ Τζέιμς χάθηκε (ανανέωσε με Μονακό), ενώ η περίπτωση του Κίναν Έβας φαίνεται να μην ενεργοποιείται λόγω του τραυματισμού του παίκτη

Στον Ολυμπιακό εξετάζουν σοβαρά την περίπτωση της επιστροφής του Τάιλερ Ντόρσεϊ (με ελληνικό διαβατήριο), με σκοπό να αντικαταστήσουν τον Αϊζέια Κέινααν. Ο Αμερικανός θα φορά τα ερυθρόλευκα του Ερυθρού Αστέρα από τη νέα σεζόν.

Στα γκαρντ δεδομένα θα γίνει μία ηχηρή κίνηση, με τις λύσεις στην αγορά της Euroleague πλέον να είναι ελάχιστες και τον Λορέντζο Μπράουν- παρόλο που δεν είναι ο σκόρερ που χρειάζεται- να συγκεντρώνει πολλά στοιχεία.

Δεδομένα αποχωρούν Σίκμα και Κέιναν, πολύ δύσκολα θα μείνει ο Μπραζντέικις, οι υπόλοιπο (πλην Λούντζη) έχουν συμβόλαιο, οπότε στόχος είναι να γίνουν και εκεί δυο – τρεις ποιοτικές κινήσεις.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version