Πέμπτη, 22 Αυγ.
33oC Αθήνα

Ολυμπιακός: «Ψίθυροι από Ελλάδα για δανεισμό του Κώστα Τσιμίκα από τη Λίβερπουλ» έγραψαν στην Αγγλία

Ολυμπιακός: «Ψίθυροι από Ελλάδα για δανεισμό του Κώστα Τσιμίκα από τη Λίβερπουλ» έγραψαν στην Αγγλία
Eurokinissi

Ο Ολυμπιακός προσπαθεί να πετύχει την επιστροφή του Κάρμο στην ομάδα, αλλά την ίδια στιγμή υπάρχουν φήμες, για πιθανή επιστροφή του Κώστα Τσιμίκα στο “Καραϊσκάκης”.

Τη στιγμή που η παραμονή του Κώστα Τσιμίκα στη Λίβερπουλ έμοιαζε σίγουρη, ξαφνικά έχουν προκύψει φήμες και “ψίθυροι” για επιστροφή του στον Ολυμπιακό.

Η οπαδικής σελίδα της Λίβερπουλ “Anfield edition”, η οποία γενικότερα ασχολείται με τα μεταγραφικά των “ρεντς”, αναφέρει ότι από την Ελλάδα έχει ξεκινήσει μια φήμη που αναφέρεται σε ενδεχόμενο μονοετή δανεισμό του Κώστα Τσιμίκα στον Ολυμπιακό.

Την ίδια στιγμή, ο Στίβεν Κουντουρού του BBC επαληθεύει τα δημοσιεύματα από Ελλάδα και υποστηρίζει πως ο Τσιμίκας δεν βρίσκεται στα πλάνα του Άρνε Σλοτ στη Λίβερπουλ.

Σύμφωνα πάντως με άλλα Μέσα, όπως το “Athletic”, αναφέρουν πως η Λίβερπουλ δεν θα ήταν αρνητική στο ενδεχόμενο να πουλήσει των Έλληνα μπακ. Η χρηματιστηριακή αξία παίκτη φέρεται να ξεπερνάει τα 22 εκατ. ευρώ, ένα ποσό που πιθανότατα μπορεί να δοθεί μόνο από άλλη ομάδα της Premier League.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις