Τρίτη, 23 Ιουλ.
31oC Αθήνα

Ολυμπιακός: “Σας χάρηκα”, είπε ο Σίλβα στους παίκτες

ΦΩΤΟ Olympiacos.org
ΦΩΤΟ Olympiacos.org

Απόλυτα ικανοποιημένος είναι ο Μάρκο Σίλβα από τους παίκτες του Ολυμπιακού, κάτι που φάνηκε και απ’ όσα τους είπε την Τρίτη, για την απόδοση τους κόντρα στον Λεβαδειακό.

Ο Πορτογάλος τεχνικός μοιράσει συγχαρητήρια στους παίκτες του Ολυμπιακού, εκφράζοντας την χαρά του για την εικόνα που βλέπει και που είδε και στο τελευταίο ματς πρωταθλήματος κόντρα στους Βοιωτούς.

“Θέλω να ξέρετε πως είμαι πολύ ικανοποιημένος από την δουλειά σας. Και στο ματς με τον Λεβαδειακό είδα πράγματα που μου άρεσαν πολύ. Σας χάρηκα. Έτσι θέλω να συνεχίσετε. Είναι σημαντικό να είμαστε σε υψηλό επίπεδο και να προσφέρουμε και καλό θέαμα.

Κάναμε αυτά που είχαμε πει στις προπονήσεις. Παίξαμε επιθετικά, πιέσαμε τον αντίπαλο μας και αυτό μας επέτρεψε να κάνουμε πολλές φάσεις. Είχαμε γρήγορη κυκλοφορία και καταφέραμε να μπούμε πολλές φορές στην περιοχή του αντιπάλου μας. Καταφέραμε επίσης να πετύχουμε ένα μεγάλο ρεκόρ.

Είναι σημαντικό επίτευγμα και σας αξίζουν και για αυτό συγχαρητήρια. Να θυμάστε όμως ότι είμαστε στα μισά της χρονιάς και ότι ακόμα δεν έχουμε πετύχει τους στόχους μας. Όλοι πρέπει να έχουμε στο μυαλό μας τη δουλειά, όλοι πρέπει να προσπαθούμε περισσότερο, στις προπονήσεις αλλά και στους αγώνες. Να συνεχίσουμε έτσι” ,τόνισε χαρακτηριστικά ο Σίλβα.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε