Αθλητικά

Ολυμπιακός – Σλόβαν Μπρατισλάβας: Έχουν φύγει πάνω από 16 χιλιάδες εισιτήρια

Βροντερό “παρών” θα δώσει ο κόσμος του Ολυμπιακού στο παιχνίδι με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας (4/8, 22:00) στο «Γ. Καραϊσκάκης» για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Όπως έγινε γνωστό, έχουν φύγει περισσότερα από 16 χιλιάδες εισιτήρια για την αναμέτρηση των πρωταθλητών Ελλάδας με τους Τσέχους

Τα εκδοτήρια στο Καραϊσκάκης θα είναι ανοικτά την Πέμπτη από τις 10:00 έως την έναρξη του αγώνα. Για την αγορά εισιτηρίων διαρκείας θα είναι ανοικτά από τις 10:00 έως τις 16:00 και διαδικτυακά επίσης έως τις 16:00.

 

Σχόλια
Σχολίασε εδώ
50 /50
2000 /2000
Όροι Χρήσης. Το site προστατεύεται από reCAPTCHA, ισχύουν Πολιτική Απορρήτου & Όροι Χρήσης της Google.
Αθλητικά
Ακολουθήστε το Νewsit.gr στο Google News και ενημερωθείτε πρώτοι για όλη την ειδησεογραφία και τα τελευταία νέα της ημέρας
Newsit Blogs
Αθλητικά: Περισσότερα άρθρα