Δευτέρα, 29 Ιουλ.
27oC Αθήνα

Ολυμπιακός: “Σπρώχνει” 10 εκατ. για μετεγγραφές!

ΦΩΤΟ Eurokinissi
ΦΩΤΟ Eurokinissi

Ο επαναληπτικός με τη Χάποελ στο Μπερ Σεβά για την 3η προκριματική φάση του Champions League είναι αυτό που.. καίει τον Ολυμπιακό, αλλά οι «ερυθρόλευκοι» δεν ξεχνούν και τη μετεγγραφική τους ενίσχυση. Για τρεις πρωτοκλασάτους πάνε οι πρωταθλητές Ελλάδας…

 

Ο Ολυμπιακός αναμένεται να ενισχυθεί με μεταγραφές πρώτης γραμμής μετά τη ρεβάνς με την Χάποελ Μπερ Σεβα.

Σύμφωνα με δημοσίευμά της η εφημερίδα «Live Sport» υποστηρίζει ότι το κόστος των μεταγραφών που θα γίνουν το επόμενο διάστημα, αν η ομάδα περάσει στα πλέι οφ του Champions League, θα ξεπεράσουν τα 10 εκατ. ευρώ για την απόκτηση στόπερ, εξτρέμ και σέντερ φορ

Βασικός στόχος για τα άκρα της επίθεσης είναι ο διεθνής Ούγγρος εξτρέμ Μπάλας Ντζούντζακ, για τον οποίο οι «ερυθρόλευκοι» είναι σε διαπραγματεύσεις με την Μπούρσασπορ.

Για την κορυφή της επίθεσης και σύμφωνα με την εφημερίδας «Γαύρος», ακούγονται πάντα τα ονόματα του Άγγλου Ντουάιερ του Κάνσας, του Γάλλου Αλεσαντρινί της Μαρσέιγ αλλά και του Μπομπαντίγια της Άουγκσμπουργκ που έχει προταθεί και στον ΠΑΟΚ.

Όσον αφορά την άμυνα, υπάρχουν οι περιπτώσεις του Ολλανδού Τιμ Λέτσκερτ της Ουτρέχτης και του Γάλλου Νικολά Ισμάτ-Μιρέν της Αϊντχόφεν.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε