Στην εμβληματική Times Square τοποθετήθηκαν τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια του Ολυμπιακού, με αρκετούς Έλληνες ομογενείς να τα βλέπουν από κοντά και να βγάζουν αναμνηστικές φωτογραφίες.
Λίγους μήνες πριν από την συμπλήρωση ενός χρόνου από την κατάκτηση του Conference League και Youth League από τον Ολυμπιακό, τα δυο τρόπαια των Πειραιωτών συνέχισαν το ταξίδι τους, με προορισμό αυτή τη φορά τις Ηνωμένες Πολιτείες.
ΔΙΑΦΗΜΙΣΗ
Στην διάσημη Times Square της Νέας Υόρκης πολλοί φίλαθλοι της ομάδας είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν μαζί τους, με τον Ολυμπιακό να κάνει σχετική ανάρτηση.
Στην Times Square τα δύο ευρωπαϊκά τρόπαια του Θρύλου!
— Olympiacos FC (@olympiacosfc) March 29, 2025
Οι φίλαθλοι του Ολυμπιακού στην Αμερική είχαν την ευκαιρία να φωτογραφηθούν με τα ευρωπαϊκά τρόπαια της ομάδας μας στην Times Square!#Olympiacos #Winners #USA #TimesSquare #NewYork #UECL #UYL #Trophies pic.twitter.com/tdm2gL2YIT
Αξίζει να σημειωθεί πως στις ΗΠΑ βρέθηκε και ο ισχυρός άνδρας του συλλόγου Βαγγέλης Μαρινάκης, ο οποίος μίλησε για την συμπλήρωση 100 χρόνων από την ίδρυση του Ολυμπιακού.