Site icon NewsIT

Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα ο Λορέντζο Πιρόλα για να υπογράψει και να φύγει για Ολλανδία

20.07.2024 | 10:31
Ολυμπιακός: Στην Ελλάδα ο Λορέντζο Πιρόλα για να υπογράψει και να φύγει για Ολλανδία

epa10868290 Torino's Duvan Zapata and Salernitana’s Lorenzo Pirola in action during the Italian Serie A soccer match between US Salernitana and Torino FC, in Salerno, Italy, 18 September 2023. EPA/MASSIMO PICA

Ημέρα Λορέντζο Πιρόλα στον Ολυμπιακό. Ο Ιταλός αμυντικός έφτασε στην Ελλάδα την Παρασκευή (19/7) και σήμερα (20/7) θα υποβληθεί σε ιατρικές εξετάσεις και εφόσον όλα κυλήσουν ομάδα θα ανακοινωθεί από τους Πειραιώτες.

Ο Λορέντζο Πιρόλα θα περάσει τις απαραίτητες εξετάσεις, στη συνέχεια θα υπογράψει συμβόλαιο συνεργασίας με τον Ολυμπιακό και τις επόμενες ώρες θα ταξιδέψει στην Ολλανδία προκειμένου να ενσωματωθεί στην προετοιμασία των Πειραιωτών.

Οι ερυθρόλευκοι τα έχουν βρει με τη Σαλερνιτάνα στα 3 εκατ. ευρώ, συν 500.000 σε μπόνους, ενώ άλλες 500.000 ευρώ θα εισπράξει η Ίντερ που διατηρούσε ποσοστό των δικαιωμάτων του ποδοσφαιριστή. Ο Πιρόλα θα υπογράψει συμβόλαιο για 3+1 χρόνια στον Ολυμπιακό.

Ο 22χρονος αριστεροπόδαρος Ιταλός στόπερ έχει αφήσει εξαιρετικές εντυπώσεις και θεωρείται ένας από τους πιο εξελίξιμους στόπερ στην Ιταλία. Ήταν στα τμήματα υποδομής της Ίντερ, η οποία τον έδωσε δανεικό σε Μόντσα και Σαλερνιτάνα τα τελευταία χρόνια. 

 Με τη φανέλα της Σαλερνιτάνα, η οποία είχε αγοράσει τα δικαιώματα του από την Ίντερ, ο Πιρόλα είχε 56 συμμετοχές και 3 γκολ την προηγούμενη διετία. Να σημειωθεί ότι ο νέος στόπερ του Ολυμπιακού είναι αρχηγός της ομάδας των Ελπίδων της Ιταλίας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Exit mobile version