Πέμπτη, 18 Ιουλ.
33oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Στο Ρέντη ο Κορμπεράν – Αναμένονται οι ανακοινώσεις

Ολυμπιακός: Στο Ρέντη ο Κορμπεράν – Αναμένονται οι ανακοινώσεις
ΦΩΤΟ Intime

Ραγδαίες εξελίξεις στον Ολυμπιακό ο Κάρλος Κορμπεράν βρίσκεται στου Ρέντη, προκειμένου να κάνει την πρώτη προπόνηση του Ολυμπιακού, παίρνοντας τη σκυτάλη από τον Πέδρο Μαρτίνς.

Νέα εποχή στον Ολυμπιακό, καθώς ο Κάρλος Κορμπεράν αποτελεί τον νέο προπονητή των πρωταθλητών Ελλάδας, με τις δυο πλευρές να έρχονται σε συμφωνία και τον πρώην προπονητή της Χάντερσφιλντ να υπογράφει το νέο του συμβόλαιο.

Ο 39χρονος τεχνικός αναμένεται να κάνει την πρώτη του προπόνηση ως τεχνικός του Ολυμπιακού, αφού πρώτα παρουσιαστεί στους ποδοσφαιριστές από τον Κριστιάν Καρεμπέ  και τον νέο αρχηγό της ομάδας Αβραάμ Παπαδόπουλο.

Νωρίτερα ο Ισπανός προπονητής είχε συνάντηση με τον Βαγγέλη Μαρινάκη, παίρνοντας το χρίσμα για τον πάγκο των Πειραιωτών.

Όσον αφορά τον Πέδρο Μαρτίνς συμφώνησε να λύσει το συμβόλαιο του, με τον Πορτογάλο να αποχωρεί από τον Ολυμπιακό ύστερα από 4 χρόνια παρουσίας στο σύλλογο.

Ο Κορμπεράν πλέον έχει σηκώσει τα μανίκια και ετοιμάζεται ήδη για το επίσημο ντεμπούτο του ως προπονητής του Ολυμπιακού στον αγώνα της Πέμπτης με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις