Τρίτη, 1 Οκτ.
21oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Τα συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου στους πρωταθλητές Ευρώπης

Ολυμπιακός: Τα συγχαρητήρια του πολιτικού κόσμου στους πρωταθλητές Ευρώπης
ΦΩΤΟ eurokinissi

Η ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού κατέκτησε το Champions League, κερδίζοντας χθες βράδυ (9/6) την Προ Ρέκο στον τελικό της Γένοβας. Ο πολιτικός κόσμος συνεχάρη τους “ερυθρόλευκους” για την τεράστια επιτυχία τους.

“Θερμά συγχαρητήρια για την μεγάλη και επάξια ευρωπαϊκή σας διάκριση”, αυτό ανέφερε ο πρόεδρος της Δημοκρατίας, Προκόπης Παυλόπουλος, για την κατάκτηση του Champions League από την ανδρική ομάδα πόλο του Ολυμπιακού.

Τα συγχαρητήριά του στην Ομάδα Πόλο του Ολυμπιακού που χρίστηκε Πρωταθλήτρια Ευρώπης, κερδίζοντας  χθες βράδυ στον τελικό της Γένοβας, εξέφρασε κι ο Πρόεδρος της Βουλής κ. Νικόλαος Βούτσης.

Ο κ. Βούτσης δήλωσε: «Συγχαρητήρια για τη μεγάλη νίκη που κατακτήσατε ανεβαίνοντας στο ψηλότερο σκαλί της Ευρώπης στο πόλο. Καταφέρατε για δεύτερη φορά στην ιστορία της Ομάδας σας να χριστείτε Πρωταθλητές Ευρώπης και μαζί με το Κύπελλο, σηκώσατε και την Ελλάδα λίγο ψηλότερα, εκπροσωπώντας την χώρα μας επάξια στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Πόλο.

Ο αθλητισμός και το άθλημά σας, που απαιτεί σκληρή προπόνηση και θέληση, αποτελεί παράδειγμα για τη νεολαία μας.

Εύχομαι, πάντα επιτυχίες στις ελληνικές ομάδες μας και θέλω να εκφράσω τα συγχαρητήριά μου στον προπονητή σας και σε κάθε παίκτη ξεχωριστά για την μεγάλη νίκη σας».

Η αναπληρώτρια Τομεάρχης Πολιτισμού και Αθλητισμού της Νέας Δημοκρατίας, βουλευτής Β’ Αθηνών, κυρία Άννα Καραμανλή, έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Η ομάδα πόλο του Ολυμπιακού, μετά από μια μεγαλειώδη εμφάνιση, κατέκτησε το Champions League για δεύτερη φορά στην ιστορία της και απέδειξε ότι πανάξια έχει καθιερωθεί ως μία από τις ισχυρότερες ευρωπαϊκές δυνάμεις του αθλήματος.

Η ελληνική υδατοσφαίριση συνεχίζει να δίνει με συνέπεια δυναμικό παρών τόσο σε εθνικό όσο και σε συλλογικό επίπεδο, χαρίζοντας αλλεπάλληλες επιτυχίες στον ελληνικό αθλητισμό.

Θερμά συγχαρητήρια στους αθλητές του συλλόγου και σε όλους τους συντελεστές αυτής της ιστορικής επιτυχίας. Τους ευχόμαστε να συνεχίσουν να πρωταγωνιστούν και να διακρίνονται στο κορυφαίο επίπεδο».

Η Ένωση Κεντρώων ανέφερε: “Θερμά συγχαρητήρια για την κατάκτηση της πρώτης θέσης στην Ευρώπη στο Πόλο, από την ομάδα του Ολυμπιακού. Συγχαρητήρια στην τεχνική ηγεσία, στους παράγοντες της ομάδας και στους φίλους του Ολυμπιακού. Η επιτυχία αυτή μας διδάσκει ότι, εφόσον προσπαθείς έχεις οργάνωση και θέτεις στόχους, φέρνεις και θετικά αποτελέσματα”.

 

 

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις