Δευτέρα, 29 Ιουλ.
36oC Αθήνα

Ολυμπιακός: Τελειώνει με Μαρίν και… συνεχίζει!

ΦΩΤΟ ΑΠΕ
ΦΩΤΟ ΑΠΕ

Στη χώρα μας βρίσκεται ο Μάρκο Μαρίν, προκειμένου να ολοκληρώσει ολοκληρώσει την μετεγγραφή του στον Ολυμπιακό. Τι γίνεται με Νιλμάρ και Ιλόρι…

Ο Μάρκο Μαρίν έφτασε τα ξημερώματα της Δευτέρας στην Αθήνα με την οικογένειά του (λίγο πριν τη 1:00) και τη Δευτέρα αναμένεται να υποβληθεί στις απαραίτητες ιατρικές εξετάσεις και στη συνέχεια να υπογράψει το νέο συμβόλαιό του.

Περίπου 30 οπαδοί του Ολυμπιακού υποδέχθηκαν τον 27χρονο άσο, ο οποίος τόνισε στις πρώτες δηλώσεις του: “Ξέρω πολύ καλά ότι έχω έρθει σε μία μεγάλη ομάδα με σπουδαία ιστορία. Είμαι πολύ ευχαριστημένος που είμαι εδώ. Νιώθω απόλυτα έτοιμος να μπω στις προπονήσεις. Αυτό που υπόσχομαι είναι ότι θα δώσω τον καλύτερο εαυτό μου, θα παίξω το ποδόσφαιρο που ξέρω και θα βοηθήσω την ομάδα να πετύχει όλους τους στόχους της”.

Ο Γερμανός μεσοεπιθετικός θα ξεκινήσει προπονήσεις σύντομα με την ομάδα, ενώ να αναφέρουμε πως είναι σε καλή κατάσταση, καθώς συμμετείχε κανονικά στην προετοιμασία της Τσέλσι.

Στα άλλα μετεγγραφικά των Πειραιωτών, σήμερα αναμένεται να ξεκαθαρίσουν τα πράγματα όσον αφορά την υπόθεση του Νιλμάρ. Ο Βραζιλιάνος επιθετικός είχε ζητήσει διορία μέχρι τη Δευτέρα για να μπορέσει να πάρει την ελευθέρας του από την Αλ Νασρ.

Όσον αφορά την ενίσχυση της αμυντικής γραμμής των “ερυθρόλευκων”, ο Τιάγκο Ιλόρι είναι το τελευταίο όνομα που ήρθε στο προσκήνιο και φαίνεται πως αρέσει πολύ στον Πάουλο Μπέντο.

ΔΕΙΤΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΑΘΛΗΤΙΚΕΣ ΕΙΔΗΣΕΙΣ ΣΤΟ NEWSIT

ΟΛΕΣ ΟΙ ΕΙΔΗΣΕΙΣ

Αθλητικά Τελευταίες ειδήσεις

Σχολιάστε